Vier ingrediënten voor een perfecte zomeravond!

Vier ingrediënten voor een perfecte zomeravond!

Een zongebruind huidje, koude drankjes drinken op het terras, zand op je huid. De zomer komt eraan! Ik kan ontzettend genieten van het fijne zonnetje wat steeds meer zichzelf laat zien. Een van mijn favoriete dingen in het fijne zomerseizoen zijn dan ook wel de zwoele zomeravonden. In het artikel van vandaag deel ik met jullie mijn ingrediënten voor een perfecte zomeravond!


1. Gezellige tuinverlichting
Het perfecte ingrediënt voor een fijne zomeravond is een gezellige tuin. Ik kan er ontzettend van genieten als een tuin een gezellig zomers sfeertje heeft. Je kunt je tuin zomerproof maken door gezellige tuinverlichting, een leuk picknick bankje en gezellige muziek op de achtergrond.

2. Een groot kampvuur
Wat een echte sfeermaker is, is een groot kampvuur. Als je een zomerse date-night hebt met vriendjelief is een kampvuur helemaal romantisch. Hij kan ervoor zorgen dat het kampvuur goed zijn werk gaat doen en dan zorg jij voor heerlijke hapjes.

3. Koude drankjes drinken op terras
Op een terras zitten vind ik een van de fijnste dingen die je kunt doen in de zomer. Het zwoele avondzonnetje dat op je gezicht schijnt en genieten van een koude rosé of pilsje. Een betere zomeravond dan dit kan niet! Als eigenaar van een horecabedrijf is het belangrijk om goede technieken in te zetten om bijvoorbeeld diverse dranken koud te houden. Het bedrijf Vink koeltechniek heeft diverse producten wat het mogelijk maakt om producten koud te houden. Zoals koelmeubels, koelcellen etc. Dit zorgt ervoor dat jij als horecabedrijf in de zomer de producten goed koud kunt houden. Ik hou van ijskoude drankjes op een warme zomeravond! Heerlijk!

4. Lekkere hapjes en drankjes!
Lekkere hapjes en drankjes horen natuurlijk ook bij een perfecte zomeravond. Bij punt drie gaf ik natuurlijk al aan dat ik koude drankjes op het terras een van dé ingrediënten vind voor een perfecte zomeravond. Als je thuis gezellig geniet van een zwoele zomeravond is het ook erg leuk om zelf lekkere hapjes en/of drankjes te maken. Zoals zelf een lekkere gin-tonic maken of tapenade en aioli bij een heerlijk zelfgebakken brood. Het perfecte ingrediënt voor een fijne zomerse avond!

Dit zijn een paar van mijn ingrediënten voor een fijne zomerse avond. Je kunt natuurlijk genieten van een fijne zomerse avond thuis maar ook in de stad op het terras,  of met de wind in je haren op het strand.

Nu ben ik benieuwd, wat is jullie ingrediënt voor een perfecte zomeravond? 

Liefs, 
Evelien
*Advertorial 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Dankzij jouw artikel krijg ik meteen zin in een zwoele zomeravond! Het liefst zit ik dan 's avonds laat aan de boulevard op een terrasje met een kop muntthee. In een leuk zomerjurkje met korte mouwen, gewoon omdat het daar dan zelfs 's avonds laat nog warm genoeg voor is 🙂 Ik heb er nu al zin in!

Geef een antwoord

Sluit Menu