Review | Zoeva Cocoa Blend eyeshadow palette

Review | Zoeva Cocoa Blend eyeshadow palette

Happy Monday! Het is tijd voor een review over een van mijn favoriete merken genaamd Zoeva, ik had al eerder een review geschreven over de Zoeva Opulence Blooming Bouquet eyeschadow palette. Ik was daar zo ontzettend enthousiast over dat ik benieuwd was naar een ander oogschaduw palette. Vandaag review ik de Zoeva Cocoa Blend eyeschadow palette. Dit is een palette met prachtige alledaagse kleuren. Ik ben ontzettend benieuwd! Lees je mee?

De vormgeving ziet er mooi uit, het heeft een prachtige verpakking met gouden details. De binnenkant lijkt het net een chocolade doosje, met mooie warme bruintinten. Het palette is strak vormgegeven en elke oogschaduw tint heeft een eigen funky naam, I love it! Het product heeft een extra kartonnen doosje als bescherming, dit vind ik zelf altijd erg fijn want dan raakt het product niet direct beschadigd. Het palette heeft echter een magnetische sluiting, dit zorgt ervoor dat het doosje goed dicht blijft en het product beschermd wordt.

In dit palette van Zoeva bevinden zich tien diverse kleuren. Zowel warme als koelere tinten waardoor het een veelzijdig oogschaduw palette is en je ermee diverse kanten mee op kunt. In het begin van het palette bevinden zich tinten die een zachte kleur hebben en je kunt gebruiken in de binnenste ooghoek of eventueel op je gehele ooglid. Daarna komen de tinten waarmee je de ooglook kunt blenden in de arcadeboog, en waarmee je het contrast en diepte aan kunt brengen in de ooglook. Ik raak al direct enthousiast over de mooie kleuren! De pigmentatie van de oogschaduw tinten is goed en makkelijk over te brengen op het ooglid. De structuren van de oogschaduw zijn was losser en hebben daardoor last van fall-out, desondanks zijn ze daardoor wel weer erg makkelijk te blenden.

– Bitter start – sweeter end – warm rotes – subtle blend – beans are white –
– pure ganache – substitute for love – freshly toasted – infusion – delicate acidity –
Wat een pigmentatie! Ik ben fan. Zowel de shimmer tinten als de matte tinten. De kleuren komen goed tot zijn recht en hebben een goede pigmentatie. De oogschaduw tinten zijn ook wat korrelig met het swatchen. Ik ben vooral fan van de shimmer tinten, ze zijn echt prachtig!

Full face look

Ooglook
Ik ben ontzettend tevreden over het Zoeva Cocoa Blend eyeshadow palette. De kleuren zijn veelzijdig en perfect voor een dagelijkse ooglook. De tinten komen goed tot zijn recht, ze hebben alleen een beetje last van fall-out. Dit mag niet de pret bederven want dit kun je makkelijk weghalen. Ik ben ontzettend tevreden!
Zoeva Cocoa blend eyeshadow palette is te koop bij de Douglas voor 22,99. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wauw, wat een schitterend palette! Als ik oogschaduw draag, zijn dit precies de tinten die ik mooi vind 🙂 Het klinkt als een supergoed palette! Wel jammer van de fall-out.

  2. Dit palette is zo mooi! De kleuren zijn mijn favoriete tinten oogschaduw. Ik wil ook graag eens iets van Zoeva proberen, alles is zo mooi <3

  3. Wat een prachtige kleuren! Je review komt echt als geroepen, want met mijn verjaardagsgeld wil ik graag een Zoeva palette kopen. Ik denk dat dit hem wordt!

  4. Heel erg mooi palette! Vooral warm rotes vind ik heel erg mooi. De look is ook lekker draagbaar.

  5. Dit palette staat echt al een eeuwigheid op mijn wishlist! Ik vind het zo mooi maar heb bepaalde kleuren al in andere palettes en daarom twijfel ik zo… 🙂

  6. Kan ik begrijpen! Ze hebben ook diverse andere oogschaduw palettes van zoeva die het echt waard zijn <3

Geef een antwoord

Sluit Menu