Ik ben zo gelukkig!

Ik ben zo gelukkig!

Soms lig ik dan in bed, en dan ga ik nadenken. Vroeger ging ik dan altijd vaak piekeren over dingen, school, mezelf, cijfers, werk enzovoort. Maar ik lag gister in bed en lag na te denken hoe blij en gelukkig ik ben. Vroeger dacht ik altijd, wanneer ben je nou gelukkig? Als je een geldboom in je tuin heb staan? Als je verliefd ben? Of gewoon blij als je  met je gezellige familie zit? Gelukkig zijn is voor iedereen anders maar het is een gevoel wat je hebt. Je krijgt de kriebels, lacht, en bent positief. Zo voel ik mij in ieder geval nu. Alles gaat goed, ik werk vooruit voor school, zodat ik niet de laatste week van de periode moet doorwerken tot 3 uur s’nacht, het gaat goed op school, heb het liefste vriendje ooit, en is gezellig thuis. Leuker kan niet. :))) Mwhieeeee gelukkigheid tot over de top.

Het is voor mijn gevoel te mooi om waar te zijn hoe alles gaat, ken je dat gevoel? Op het moment dat ik dit schrijf heb ik ook zoveel inspiratie voor mijn blog, ik blijf maar tikken, papa kijkt the hobbit en mama zit voor saampjes met mijn daddy een dagje weg te kijken. Good life.

Oh dit wou ik ook nog even kwijt, op het feestje van mijn vader was ik ook zo blij. Mijn twee beste vriendinnetjes waren er, heb gezellig bij gekletst.  Mijn moeder straalde van trotsheid op me daddy omdat die geslaagd is, allebei mijn opa’s en oma’s waren er, knuffelen met oma, en mike die naast me zat. Ik moet dan spontaan glimlachen omdat hij gewoon zó leuk is. En dat hij gewoon mijn boyfriend is, ik bof. <3

Het leven is een feestje!

Liefs

Evelien

Deze post heeft 17 reacties

 1. Echt fijn dat je zo gelukkig bent en zo hoort het ook en hoop dat het heel lang zo blijft <3

 2. Dit vind ik echt een leuk artikel om te lezen, het geluk straalt er gewoon vanaf. Ik ben echt heel blij voor jou!

  1. aw dat vind ik leuk om te horen dat het geluk er af straalt, lief, dankjewel! 🙂

   Liefs Evelien

 3. Wat leuk voor je! Tof dat je zo op het positieve in het leven focust!

 4. Ah die foto is echt leuk! Wat fijn om te horen dat het zo goed met je gaat!

  Liefs,

 5. Aah wat fijn om te horen! Je bent zo lief met je vriendje, deze foto is ook weer zo schattitg!
  Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu