Over de blog

Welkom op mijn blog by-Evelien.nl. Ik heb mijn blog zo benoemd omdat alles wat ik plaats uit mijn hart komt. Ik heb liefde voor diverse onderwerpen, dit wil ik allemaal aan jullie laten zien via mijn blog. By-Evelien, is een blog voornamelijk over fashion, beauty en lifestyle, afwisselend met onderwerpen zoals interieur, body-positivity, travel en mijn eigen hersenspinsels! Heel divers dus! Dit omschrijft mij ook helemaal wie ik ben. Vandaar ook de naam by-Evelien.nl. . 

De start van by-Evelien

Ik ben met by-Evelien.nl begonnen op 29 Oktober in het jaar 2013. Nadat ik al een aantal jaar daarvoor had geoefend op een (privé) blog, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Het heette eerst a piece of fashion & beauty. Ik merkte na twee jaar dat dit niet meer goed bij mij paste, dit doordat mijn interesses erg divers zijn. Hierdoor ben ik op de naam by-Evelien gekomen, daar ben ik nu nog steeds erg blij mee!
 
Ik droomde altijd van een baan in de creatieve wereld, of dit nu fotografie, een mode-opleiding of interieur stylist zou zijn. Ik werd ervan bewust dat dit heel erg lastig is, dat is de reden dat ik ben begonnen met een opleiding in de zorg. Eerlijk gezegd was dit niet mijn eerste keus, maar het was wel het realistische en de meest praktische keus. Ik was van mening dat ik na mijn mbo-opleiding nog een creatieve opleiding zou volgen. Dit is anders gelopen, want ik ben gaan doorstuderen en ik heb de opleiding GGZ-agoog gevolgd om mijzelf te specialiseren in de geestelijke gezondheidszorg. Doordat ik een opleiding in deze sector volgde begon bij mij het gemis naar creativiteit te kriebelen.
 

Mode is altijd een grote passie van mij geweest, als dertien jarig meisje droeg ik paarse nikies met lichtroze veters, zuurstok roze shirtjes, vrolijke bloemenjurkjes en funky haar accessoires. Ik was altijd mezelf. Ik wilde graag mijn liefde voor mode uiten op het internet. Vroeger deed ik dit via Tumblr maar ik kreeg ook de behoeften om hier over te schrijven. Zo ontstond mijn blog by-Evelien. 

Ik kreeg echter steeds meer plezier in het behouden van mijn blog. Het werd mij meer duidelijk wat mij interesseert en wat ik graag wilde gaan delen. Na twee jaar kwam ik in aanmerking met bedrijven, zo mocht ik producten ontvangen en advertorials schrijven. Dit was best verbazingwekkend voor mij dat dit mogelijk was. Ik professionaliseerde mijn blog door een eigen domein naam te kopen, mijn blog aan te scherpen en kwaliteit boven kwantiteit te leveren. Het is zo gegroeid dat by-Evelien.nl mijn eigen bedrijf is geworden. Mijn BTW-nummer is: NL002366041B17.

Naast mijn blog ben ik ook actief op social media, zo vind ik het geweldig om mijn Instagram pagina bij te houden en plaats ik posts op mijn Facebook pagina

Sluit Menu