Over Evelien

Leuk dat je benieuwd bent naar wie zich achter deze blog bevindt. Ik ben Evelien, 22 jaar oud en ik ben op dit moment student. Ik volg de opleiding GGZ-Agoog aan de Hogeschool van Amsterdam. Een ontzettend leuke opleiding waar ik mijn energie met plezier insteek.

Ik miste de creativiteit bij mijn huidige opleiding, dit is een van de redenen waarom ik mijn blog by-Evelien.nl ben begonnen. Ik droom ervan om deze twee bijzondere ambities later te combineren. Een van mijn dromen is uitgekomen in de maand Juni 2018. Ik heb mij namelijk ingeschreven bij de kamer van koophandel in Amsterdam. Je kunt er in het kopje over de site meer over lezen.

Ik heb aan een aantal mensen in mijn directe omgeving gevraagd om mij in een paar woorden te omschrijven, hier kwam het volgende uit: Lief, meegaand, enthousiast, spontaan, zelfverzekerd, stoer, zorgzaam, doorzetter, ambitieus, stijlvol, grappig, vooruitstrevend, motivator, ondernemend, sociaal. <3  Naast bloggen, content creëren en video's maken heb ik andere diverse dingen wat ik dolgraag doe. Ik vind het heerlijk om een wandeling te maken met mijn hond, de wereld te ontdekken, geld uit te geven in grote steden waar ze geweldige winkels hebben, bijkletsen en wijn drinken met vriendinnetjes en een relaxte Netflix avond te houden met mijn boyfriend. Ook hou ik ervan om toerist te zijn in eigen land, bij te kletsen met mijn moeder, een boek lezen in het park en er te zijn voor mensen.  Ik hoop dat je mij nu een beetje beter hebt leren kennen en dat je weet wie er nu achter deze blog zit. Tot de volgende keer!
Sluit Menu