Samenwerken

Heeft u interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Daar sta ik zeker voor open! Ik vind het leuk om nieuwe bedrijven, producten en pr-bureau’s te ontdekken en hier een samenwerking mee aan te gaan. Ik kijk er naar uit! Op mijn blog zullen onderwerpen zoals fashion, self-love, interieur en lifestyle aan het licht gebracht worden. Als uw bedrijf daar bij past kunt u mij een e-mail sturen. U kunt mij bereiken op het volgende e-mail adres: byevelienblog@hotmail.com. 

Wilt u meer informatie over mijn blog? Dan kunt u terecht bij over de site.
Tevens schrijf ik ook over onderwerpen zoals reizen, hotspots, de liefde, fotografie, en interieur. Bedrijven/PR-bureau’s/webshops kunnen mij vrijblijvend producten sturen die bij een van deze onderwerpen passen, ik vind het leuk om nieuwe producten te testen en hierover op mijn blog en social media kanalen te schrijven en aan mijn lezers te introduceren.

Ik word graag op uw perslijst gezet om op de hoogte te worden gehouden over de nieuwe producten en ontwikkelingen. Tevens is adverteren op mijn blog ook mogelijk, voor verschillende manieren sta ik open, als u hier ideeën of vragen over hebt kunt u mijn een e-mail sturen. Op mijn blog vindt je bijvoorbeeld al advertorials & reviews.

Lieve woorden

Sluit Menu