Review | Etos Limited Edition Holographic make-up lijn.

Review | Etos Limited Edition Holographic make-up lijn.

Etos heeft een prachtige nieuwe limited Edition met Holografische make-up producten met vrolijke zachte unicorn kleuren. Holografische make-up is een grote trend binnen beautyland en dat vind ik helemaal niet zo gek. De nieuwe limited Edition is de Holographic make-up lijn van Etos. We mogen shinen als unicorns! Sparkles everywhere. De verpakkingen en de producten zien er veelbelovend uit, genoeg redenen om deze maand de Etos binnen te wandelen. In het artikel van vandaag review ik twee lipsticks, de highlighter brush, een nagellakje en ten slot het cheek palette. Lees je mee?

Binnen de Etos limited Edition Holographic make-up lijn hebben ze de volgende producten: 
  • Loose Glitter Primer – 2,99. 
  • Face & Body Glitter – 2,99. 
  • Illuminating Highlighter – 3,99. 
  • Holographic Brushes – Vanaf 2,99. 
  • Holographic lipsticks – 2,99. 
  • Illuminating Fixing Spray – 3,99. 
  • Holographic Cheeks Palette – 5,99. 
De verpakking van de producten zien er veelbelovend uit,  ik raak direct razend enthousiast. Wat een shinende pareltjes! Ik vind het een prachtige uitstraling en je raakt direct nieuwsgierig naar de producten! Ik ben ontzettend benieuwd.

Holographic lipsticks | Mauve-o-holic & Fairy Dust
De verpakking van de lipsticks vind ik er verrassing mooi uit zien, ze sprankelen helemaal. I love it! De binnenkant van de lipsticks zijn ook verrassend! Beide tinten zijn holografisch. Etos heeft drie lipsticks in haar collectie zitten genaamd: Mauve-oholic, Fairy Dust, en Pink Princess.

Mauve-oholic is een felle roze tint. Ik ben gek op dit soort kleuren! De lipstick is prettig aan te brengen en heeft een fijne romige structuur. De lipstick heeft een mooie oud-roze kleur en past overal makkelijk bij, ook heeft het een prachtige weerkaatsing van glans. Het is belangrijk voordat je deze lipsticks aan brengt ervoor zorgt dat je je lippen scrubt zodat de lipstick minder in je lijntjes trekken. Dit zorgt ervoor dat ook de dekking beter is, de lipstick heeft een prachtige glans en mooie pigmentatie. Het nadeel is dus als je last heb van lippen met veel velletjes de lipstick gauw hierin trekt en geen mooi geheel geeft. 
Fairy Dust is een romige transparante lipstick met een shiny effect erin verwerkt. Deze lipstick voelt ook creamy aan op de lippen. Fairy dust kun je prachtig over een andere lipstick heen dragen om het feestelijke shiny effect te creëren. Ik zou deze lipstick niet alleen dragen maar wel in combinatie bijvoorbeeld met een matte lipstick.

Holographic Highlighter brush
De Holographic brushes zien er ontzettend leuk uit. Hier was ik direct ontzettend enthousiast over! Ik heb een highlighter brush mogen ontvangen. Ik vind de vorm van het handvat erg leuk, staat gelijk leuk op je make-up tafel. De haartjes van de brush voelen erg zacht. Helaas neemt de brush de highlighter slecht op en brengt het slecht de highlighter aan. Zonde! Terwijl ik zo tevreden ben over de brushes van Etos. Jammer dat dit product helaas tegenvalt. 
Holographic Nagellak
Ook hebben ze een shinende nagellakje in de collectie. Ik ben zelf wat kieskeurig wat betreft nagellak. Ik heb zo mijn eigen kleuren die ik graag draag. Desondanks vind ik dit nagellakje er wel veelbelovend uitzien! Het heeft een lila/paars achtige kleur en een prachtige glinstering erin. Helaas ben ik niet helemaal tevreden over de dekking, na drie keer het nagellakje aangebracht te hebben heeft het nog steeds niet de gewenste dekking. Ook raakt het helaas snel beschadigd.

Holographic Cheeks Palette
We komen nu aan bij mijn favoriete product van deze limited Edition lijn. Namelijk de Holographic Cheeks Palette. Binnen dit palette zijn twee verschillende tinten blush en een koele en een warmere highlighter. Ik ben fan van dit soort palettes aangezien dit makkelijk mee te nemen is als je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat. De kleuren die erin zitten zijn divers, zowel de blushes als de highlighter. Er bevind zich een warme roze tint en een lichte roze tint bij de blushes, ook heeft het twee verschillende highlighters. Een koelere en een warme highlighter. Ik ben ontzettend tevreden over dit palette, zowel de highlighter als blushes komen goed tot zijn recht op mijn gezicht. Ze hebben alle vier een goede pigmentatie, fijne textuur en zijn makkelijk aan te brengen op de huid.

De swatches: 

De Holographic nagellak swatch: 

De producten op mijn gezicht: 

Hier heb ik de rechterkant van het cheek palette aangebracht, het heeft een subtiel effect maar is echt prachtig!

De lipstick Mauve-o holic.

Hier heb ik de linkerkant van het palette aangebracht, ik vind het cheek palette echt super mooi. Een prachtig subtiel effect.

De lipstick Fairy Dust.

Ik ben deels tevreden over de producten van de Etos Limited Edition Holographic make-up lijn. De lipsticks en het cheek-palette vind ik prachtig, helaas valt de brush en het nagellakje tegen. Ik ben benieuwd wat jullie van deze producten vinden! De producten zijn Limited Edition en te koop tot ongeveer eind April. Wees er snel bij want op=op!

Wat vinden jullie van de Etos Limited Edition Holographic make-up lijn? 

Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 8 reacties

  1. De Mauve-aholic lipstick is echt prachtig. Wat een mooie kleur en dekking! Jammer dat de nagellak en brush wel wat tegenvielen. Ik vind deze lijn overigens alleen al heel erg mooi om te zien. Wat een gave verpakkingen alleen al!

  2. Hey babe, wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind de holographic nailpolish echt super stoer. Heb zelf ook al een aantal items gereviewd, maar deze helaas niet gehad. Dus toch rennen naar de winkel.

  3. Wauw wat een super mooie producten! Ik ben heel benieuwd naar deze collectie.

Geef een antwoord

Sluit Menu