My new fashionable headphone!

My new fashionable headphone!

Muziek, ik hou ervan! Ik vind het prettig om in het openbaar vervoer muziek te luisteren op Spotify. Iedereen kent vast wel de struggles dat je oortjes volledig in de knoop zitten. Ik heb daar een oplossing voor gevonden! Een bluetooth koptelefoon is de perfecte optie, je hebt geen last van draden die in de knoop gaan zitten en het geluid is optimaal. Ik mocht van bluetoothkoptelefoons.nl een koptelefoon uitzoeken. Vandaag laat ik mijn nieuwe koptelefoon zien!


Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog helemaal niet bekend ben met bluetooth koptelefoons en wireless earbuds. Toen ik hoorde van bluetooth koptelefoons zat ik gelijk te denken hoe dit zal werken want ik ben helemaal niet handig en technisch aangelegd. De draadloze koptelefoon is ontzettend makkelijk in gebruik. Voordat je de koptelefoon kunt gebruiken moet je hem opladen. Als dat is gedaan kun je hem koppelen aan je bluetooth account op je mobiele telefoon en zo kun je muziek luisteren. Het is echt een uitvinding en super praktisch!

Ik kan wel begrijpen dat je een koptelefoon wat aan de grote kant vind. Voor bijvoorbeeld tijdens het sporten is een koptelefoon niet al te praktisch. Dat is geen probleem! Je hebt namelijk ook wireless earbuds. Dit zijn oortjes die ook op bluetooth werken en geen draden heeft. Superhandig voor tijdens het hardlopen als je toch muziek wilt luisteren en een koptelefoon iets te onhandig vindt. Je hebt naast oortjes ook een draadloze headset, hieronder vallen ook bijvoorbeeld een polsband of in-ear headsets. 

Ik kan concluderen dat ik ontzettend tevreden ben met deze koptelefoon van het merk P6. Het is ontzettend handig en het is makkelijk in gebruik. Het volume wat uit de koptelefoon komt is ook erg goed dus je kunt zo genieten van je muziek! En hij staat ook nog eens fashionable bij je outfit.

Zijn jullie in het bezit van een bluetooth koptelefoon? 
Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat een tof ding en fijn dat je er zo tevreden over bent! Ik vind die foto van jou met de koptelefoon én de gave bril op echt heel leuk geworden 🙂

 2. Deze ziet er mooi uit! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede koptelefoon, dus handige review dit.

  1. Is een aanrader om op de website van bluetoothkoptelefoons.nl een kijkje te gaan nemen!
   Liefs,
   Evelien

 3. Wat een handige koptelefoon! Hij staat je ook erg tof. Ik gebruik zelf een iPod voor mijn muziek (die alleen WiFi heeft) dus voor mij is bluetooth helaas geen uitkomst.

 4. Zo chill! Ik heb wel eens bluetooth oordopjes gehad, maar die zijn alweer kapot 🙁

 5. Wat een gave koptelefoon, hij staat je gewoon echt geweldig! Zelf doe ik het nog gewoon met ouderwetse oordopjes, ik ben niet zo goed in dat bluetooth gebeuren haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu