Review |  Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar

Review | Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar

Ik heb vandaag een review voor jullie over een van mijn favoriete merken. Namelijk Bobbi Brown! Ik schreef al eerder een review over een aantal producten van dit merk. De shimmer bricks zijn echte pareltjes in je make-up collectie. De shimmer brick Nectar stond al een langere tijd op mijn wishlist. Het is een blush die veelzijdige kleuren heeft en zelfs als highlighter gebruikt kan worden. Vandaag heb ik voor jullie een uitgebreide review over de shimmer brick Nectar van Bobbi Brown. Lees je mee?

De verpakking van de shimmer bricks van Bobbi Brown zijn van groot formaat. De verpakking voelt stevig aan en geeft een goede bescherming aan het product. Op de verpakking staat met de welbekende letters het logo beschreven. De verpakking heeft een goede sluiting. Niks op aan te merken!

Nectar geeft een divers aanbod aan kleuren. Je kunt de kleuren apart gebruiken of in een keer aanbrengen. Ik ben enthousiast over de kleuren aangezien ze perfect zijn voor alle daags. De diverse kleuren in de vorm van strepen vormen de perfecte highlighter en blush in een. De kleuren zijn veelzijdig, ik raak er ontzettend bij van! Je kunt de kleuren zelfs ook nog als oogschaduw gebruiken. Een ontzettend veelzijdig product dus!

Dit zijn de swatches! Aan de linkerkant bevind zich de gehele swatch, de andere swatches zijn per element in de shimmer brick.

Wauw! Ik ben ontzettend enthousiast, het geeft je gezicht een prachtige lichte gezonde glans. Het geeft die zomerse touch aan je gezicht. Ik ben verkocht.. love it! Ik vind hem zowel als blush of als highlighter onwijs mooi. Ook handig dat je een product op meerdere producten kunt gebruiken!

We kunnen concluderen dat ik ontzettend blij ben met deze fijne shimmer brick genaamd Nectar van Bobbi Brown. Het is een duurder product maar ik vind het zijn geld helemaal waard. Het is een product wat een plekje heeft verdiend in mijn dagelijkse routine. Elke keer haal ik hem met plezier erbij. Ik heb goed nieuws, op dit moment hebben ze 20% korting op alle Bobbi Brown producten bij de Douglas.

Bobbi Brown Shimmer Brick, 49,50 te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf. 


Ben jij bekend met de shimmer bricks van Bobbi Brown? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Oeh wat een mooi product! Ik wil zo graag iets van Bobbi Brown aanschaffen!

  2. Hij is prachtig, inderdaad een mooie natuurlijke glow! Ik heb nog geen Shimmer Brick of uberhaupt een product van Bobbi Brown in mijn stash helaas.

Geef een antwoord

Sluit Menu