Mijn nieuwe kamer! ✿

Mijn nieuwe kamer! ✿

Mijn zus is al een tijdje het huis uit en ik wou mijn kamer gaan veranderen, ik vond haar behang eigenlijk wel heel erg leuk, en in haar kamer paste mijn nieuwe twee persoons bed beter. Dus ik ben overgegaan naar haar kamer! Ik heb het helemaal naar mijn stijl ingericht, spulletjes overgebracht en het opnieuw gestyled. Ik ben er echt super blij mee en zeker met mijn twee persoons bed, is super fijn om heerlijk op te relaxen. Ik heb foto’s gemaakt en wou graag aan jullie ( en veel van jullie vonden het leuk om te zien! ) mijn nieuwe kamer te showen.

Ik heb eigenlijk nergens inspiratie vandaan gehaald, ik heb het gewoon ingericht hoe ik het zelf leuk vind. Ik vind het trouwens zo’n feestje als je dan je kamer weer helemaal opnieuw kan inrichten, kan ik zo gelukkig van worden. Is zeker een geluksmomentje, en hoe leuk zijn deze flamingo sokken? Ik ben helemaal fan van flamingo’s.

Liefs! Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Leuk dat je nu de kamer van je zus kon overnemen, je hebt het heel mooi ingericht! 🙂

 2. Moooi hoor! En wat een leuke sokken, haha 🙂

 3. Ah je bed ziet er echt heerlijk uit met al die kussentjes. Mooi gedaan met dat doek!

 4. Gaaaf zeg, het is een supergezellig geheel zo! En je sokken zijn zo leuk!
  X Emma

 5. Leuk ingericht! Ik heb laatst ook mijn eigen kamer helemaal opnieuw ingericht! zo leuk. En die sokken heb ik ook, haha. lachen! x

 6. Wat een leuke kamer heb je! De foto's zijn zo mooi dat ik ze nog zo op tumblr kan vinden. Heb je dus echt prachtig gedaan! En wat zijn die sokken toch zoooooo lief! Ik ben echt verslaafd aan gekke sokken, dus hier ben ik dan heel erg jaloers op hihi. Liefs, X

  1. ah dankjewel! Echt heel lief, ja leuk he! Ik vind flamingo's zo ontzettend schattig. 🙂

 7. Ik ben zo jaloers op je kamer! Mijn kamer is echt knaloranje geverfd (moest van de mama in der tijd .. ) zodat het echt altijd schreeuwerig is in m'n eigen plekje .. Binnenkort verhuizen, en dan richt ik het echt 100% volgens mijn eigen smaak in!!

  1. ah wat lief! Dankjewel, oh dat is heel vervelend. Wat fijn dat je gaat verhuizen! Kan je er echt je eigen plekje van maken. 🙂

   Liefs! Evelien

 8. Super mooie kamer. En echt een hele mooie kussens, haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu