Photodiary 135 | Love shoot, stemmen & eerste ijsje van het jaar!

Photodiary 135 | Love shoot, stemmen & eerste ijsje van het jaar!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary. Ik heb een ontzettend fijne week achter de rug, maar ook helaas wat pech gehad. Ik heb genoten van het fijne weer, ik had een ontzettend leuke loveshoot, en wij aten het eerste ijsje van het jaar. Ik had helaas ook pech met mijn ov-kaart. In het artikel van vandaag klets ik jullie bij over mijn afgelopen week! Lees je mee?

Maandag 

Maandagochtend ging ik naar hoorcollege Agogiek, een ontzettend moeilijk vak maar ik begin het steeds beter te begrijpen. In de avond ging ik naar de sportschool om lekker even te sporten! Daarna keek ik Holland next curvy super model. Kijken jullie het ook?

Dinsdag

Dinsdag had ik een echte pechdag, om kwart over zeven stond ik op het station. Ik had een lange dag college voor de boeg, maar helaas checkte mijn ov-kaart niet in. Heel irritant, voor mijn neus reed mijn trein weg en kon ik een duur kaartje naar Amsterdam kopen.

In de middag ging ik met klasgenootjes tussen de lesuren in langs coffee company om een heerlijke smoothie te halen. Het was zulk lekker weer! Vooral dat fijne zonnetje, echt genieten.

Woensdag

Woensdags had ik een thuis studeer dagje, ik begon de dag met blogjes lezen en mijn social media bijwerken. Heerlijk dit soort ochtenden. <3

Ik had een productieve dag! Ik ging in de ochtend vooral veel aan school werken, ik deed wat aan mij blog en ging in de middag natuurlijk stemmen! Hebben jullie gestemd?

Donderdag

Donderdags had ik een dagje stage, in de ochtend hadden we intervisie samen met alle stagiaires en onze stagebegeleider. In de middag ging ik langs mijn buddy’s, het was weer zulk lekker weer!<3 In de avond keek ik temptation island vooruit, wat een gruwelijke aflevering! Heb jij het ook al gekeken?


Vrijdag

Vrijdag had ik weer een thuis studeer dagje, ik werkte aan een aantal werkstukken en ik nam mijn samenvattingen voor het aankomende tentamen door. De meisjes liepen heel de dag om mij rond en keken graag mee wat ik aan het doen was.

In de avond gingen we met de drie meisjes naar de dierenarts, de twee poesjes kregen nog een prikje en Noah moest gecheckt worden in verband met haar pootje. In de avond kwam Mike langs en verraste ik hem met wat lekkere biertjes!


Zaterdag

Zaterdags kregen Mike en ik van mama een ontbijtje op bed, heerlijk! Zo fijn wakker worden, een echt weekend gevoel.

Mike en ik gingen de stad in want allebei mijn ouders zijn binnenkort jarig en mijn daddy wordt zelfs 50 jaar! We haalden ook het eerste ijsje van het jaar bij onze favoriete ijssalon, Tutti Frutti. Ook kocht ik nieuwe kwasten van real techniques.


In de avond kreeg ik mijn pakketje binnen van de Douglas! Yes! We waren gezellig een avondje bij mijn opa en oma wezen eten, oma’s prakjes smaken altijd zo lekker, niemand kan zo ontzettend goed koken!


Zondag

Zondag maakte ik mij vroeg klaar voor een nieuwe dag want Mike en ik hadden een shoot op de planning staan, super tof! We werden gefotografeerd door Lonneke. Het resultaat komt binnenkort op mijn blog!

Dit is al een van de foto’s die we hadden gekregen! Vind ze zo mooi geworden, zo leuk om dit soort momenten vast te leggen. <3

De zondag hadden we voor de rest lekker gerelaxt, genoten van het zonnetje, gespeeld met de hond Noah en de serie hannibal afgekeken. We hebben alle drie de seizoenen gekeken maar het einde was echt een heel erg vervelend en apart. Irritant is dat haha! In de avond ging ik lekker chillen en knuffelen met de kitties.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Die foto van jou en Mike is echt onwijs mooi geworden! Ik kan me voorstellen dat je blij bent met het resultaat 🙂 Ik ben benieuwd naar de rest van de foto's.
  Zo te horen heb je een fijne week achter de rug, op de OV-chipkaartpech na! Wat lief dat de katten steeds een kijkje komen nemen. Op de foto's zien ze er echt uit als kleine droppies ♥

 2. Jullie foto is zo leuk en lief! Wat balen van je ov.. ik heb hier de laatste tijd ook last van of dat hij steeds een foutmelding geeft. En temptarion ohmy.. ik kijk uit naar deze week haha!

 3. Die foto is echt heel mooi! Ik vrees dat ik dat David nooit kan laten doen. Haha. Ben benieuwd naar de rest van jullie foto's! En dat grijze poesje is echt super mooi! Zo schattig ^^

 4. Volgens mij is het resultaat van jullie shoot prachtig, ben benieuwd naar de rest van de foto's! Pas je trouwens op met je adres laten zien door je stempas?

 5. Wat een leuk weekje! Balen van je OV chipkaart, hopelijk kun je het geld terugkrijgen? Super lief dat ontbijtje op bed van je moeder! Ik ben heel benieuwd naar de foto's van jullie shoot.

 6. Wat een leuke foto's weer =)
  Leuk z'n love shoot samen!
  Liefs Jorinda

 7. Ik zag de foto's van de loveshoot al bij Lonneke voorbij komen op Instagram ze zijn echt super leuk!
  Die kitten lag vast heel erg lekker op de laatste foto.

Geef een antwoord

Sluit Menu