My new favourite jacket

My new favourite jacket

Yes! De eerste outfit post van het jaar 2019. Lekker cliché om te zeggen haha, maar het is zo. 🙂 Als groot fashion liefhebber, kon het niet missen dat dit een van mijn eerste outfitposts zou worden! Ik wil graag met jullie mijn nieuwe favoriete jasje laten zien. Als je het aan mij vraagt is het echte musthave voor in je kledingkast. Lees je mee?

Ik ben helemaal gek op deze fijn zittende outfit. Het jurkje wat ik bij dit eyecatchende jasje match is een perfecte basic van Monki. Het jurkje valt langer, en sluit nauw aan bij de nek. Het jasje met de ruit print is ook van de Monki. Het is een verrijking in mijn kledingkast, en is een perfect item voor de winter. Je kunt het op zoveel verschillende manieren combineren! Je hebt geluk, dit leuke jasje is nu in de sale bij de Monki. Als je het jasje wilt scoren, zal ik er snel bij zijn! 🙂

| Jurkje – Monki | Jasje – Monki | Schoenen – Gabor | Baret – Zipper vintage | Tasje – Spartoo | Camera – rommelmarkt |


Wat vinden jullie van mijn outfit? <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Wauw, wat een leuk jasje! Het staat je zo leuk, zeker op deze manier gecombineerd 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu