De pérfecte kerstetalages

De pérfecte kerstetalages

De feestdagen komen steeds dichterbij en ik kan niet wachten! Ik vind het de gezelligste tijd van het jaar en de maand December behoort zeker tot een van mijn favoriete maanden. Kerstmis is natuurlijk meer dan alleen maar gezelligheid en kerstcadeaus shoppen. De winkelstraten veranderen in een kerstparadijs met allerlei prachtige etalages. De warenhuizen en winkels doen er alles aan om alles uit de kast te trekken en een groot feestelijk spektakel ervan te maken. In het artikel van vandaag laat ik mijn gedachten los over de prachtige kerstetalages en show ik er natuurlijk een paar. Lezen jullie mee?

vloerdisplay, display

Het is natuurlijk een hele klus om een etalage te ontwerpen en in elkaar te zetten. Dit is zeker een vak apart. Ik vind het bijzonder hoe ze het verzinnen en hoe ze het allemaal maken. Ik merk dat ik door mooie etalages enthousiast word en dat ik de tijd neem om het te bekijken. Vaak neem ik ook een kijkje in de winkel. Een van mijn favoriete etalages zijn van de Bijenkorf, de foto’s in dit artikel heb ik allemaal in Amsterdam gemaakt. De Bijenkorf weet er echt altijd een groot spektakel van te maken, mensen maken er foto’s van en gaan er zelfs mee op de foto! Hoe tof is dat.

Je hebt natuurlijk niet alleen maar etalages, maar ook diverse displays. Displays zijn middelen waarin diverse producten worden gepresenteerd. Je kan bijvoorbeeld displays hebben op de toonbank. Ik heb gewerkt bij Rituals en daar hadden ze ook een display voor de autoparfums. Displays vallen op en zijn echte eyecatchers. Je wordt gelijk nieuwsgierig gemaakt om een kijkje te nemen bij het product.

display, vloerdisplay
vloerdisplay, display

Global Productions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in instore communicatie en displays. Global Creations begon ooit als visual merchandiser. In de jaren daarna zijn ze uitgegroeid tot specialist in ontwerp, ontwikkeling en productie van displays en instore communicatie.

Bij Global Creations kun je terecht voor op maat gemaakte winkel displays. Een display moet natuurlijk opvallen en de aandacht van de klanten trekken. Dit is natuurlijk voor elk bedrijf en merk anders. Hoe de display eruit ziet, welke kleuren, vormen of materialen er gebruikt worden mag je zelf bepalen. Je kunt het dus helemaal naar je eigen wensen laten maken.

Tevens kun je bij Global Creations terecht voor een vloerdisplay. Dit is een manier om een product te presenteren zodat de doelgroep er niet meer omheen kan. Een vloerdisplay is een opvallende eyecatcher die direct in de spotlight staat. Ook hierbij is het mogelijk om diverse vormen en materialen te kiezen.

vloerdisplay, display

Ik moet bekennen dat ik dus gevoelig ben voor mooie etalages en displays. Ze trekken direct mijn aandacht en ik raak nieuwsgierig. Dit werkt natuurlijk niet alleen voor mij zo maar ook voor andere mensen.

Zijn jullie ook zo gek op mooie etalages en displays? 
Liefs, 
Evelien
*Advertorial

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik vind kerstetalages zo mooi vaak! Vooral die in het buitenland, bij Harrods bijvoorbeeld, zijn echt prachtig. Maar de Bijenkorf heeft vaak ook hele mooie!

  2. Ah jaaa, ik kijk altijd mijn ogen uit naar al die mooi versierde etalages! Zoals Loes hierboven ook al zegt: de Bijenkorf heeft altijd zo'n mooie etalage. 😀

  3. Jaaa tof he, de Kerst etalages! Ik kan daar ook zo blij van worden!

Geef een antwoord

Sluit Menu