Meet my new kitties: Fien & Cato!

Meet my new kitties: Fien & Cato!

Zoals jullie al waarschijnlijk in de persoonlijke photodiary’s en op mijn instagram hebben kunnen zien/lezen hebben wij thuis twee nieuwe viervoeters erbij gekregen. Namelijk twee lieve kittens! Op zes Januari waren we wezen kijken bij een nestje met Britse korthaar kittens, eenmaal daar aangekomen kwamen we er ook achter dat er een nestje van Britste langhaar kittens waren. Een van de Britse langhaar kittens kwam vrij en wij besloten twee katjes uit hetzelfde huisje te nemen. <3 In het artikel van vandaag klets ik jullie bij over de kitties en laat ik een aantal lieve foto’s zien aangezien jullie de kittiespam zo leuk vinden. <3

Afgelopen Vrijdag mochten we de kitties halen, super spannend maar natuurlijk ook ontzettend leuk! We moesten vanuit Gouda richting Coevorden rijden. Een flink eind! Het was de moeite helemaal waard. Op de terug reis waren ze onwijs rustig en lagen ze zelfs samen te slapen. Hoe lief!

Ik vind het onwijs verrassend hoe leuk het is om twee kittens uit hetzelfde huisje te halen. Je ziet dat ze erg veel aan elkaar hebben, zoals samen wennen aan een nieuw huisje maar ook samen spelen. Ze likken elkaar zelfs schoon en vallen samen knuffelend in slaap.

Cato (de grijze) is een Britse korthaar, ze is onwijs lief, ondeugend, nieuwsgierig en durft veel. Leuke eigenschappen van een poesje als je het aan mij vraagt. Ze is niet bang en gaat overal kijken en spelen. Ook kan je veel met haar knuffelen. Fien (de witte) is een Britse langhaar in combinatie met een Ragdoll. Fien is een wat rustiger poesje maar ook weer heel knuffelen en houd op zijn tijd van lekker dollen. Het is een echt pluisje en ik wil heel de tijd met haar kroelen!

Ik vind ze echt scheetjes zoals je wel aan de foto’s kan zien en heb moeite om ze niet heel de dag te knuffelen en hun ook hun slaapjes te gunnen. Het zijn echt hele lieve poesjes en wij zijn echt ontzettend blij met ze. Ze moeten wel nog wennen aan Noah (onze hond) maar dat gaat ook allemaal steeds beter. <3 Ik heb een aantal dagen ook gevlogt dus jullie komen ze ook zeker op mijn YouTube kanaal.

Om op de hoogte te blijven van de kittiespam volg mij dan zeker op Instagram
Zijn jullie ook zo gek op katten? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Ze zijn echt zoooo schattig! Ik zwijmel weg! Ik wil ook zo graag een huisdier, maar we hebben er nu gewoon nog niet de tijd of ruimte voor helaas..

  2. Dat gezichtje van Cato, ik smelt! En wat is Fien een prachtig beestje! ♥ Ik wil ook doodgraag terug katten, maar mijn vriend is allergisch – en vertrouwt katten niet helemaal. 🙁

  3. Ach gossie, wat zijn ze mooi en schattig! Katten zijn zo gezellig!
    Liefs

  4. Jaaaa kittiespam! Wat zijn ze onwijs schattig <3 Ze zijn ook heel verschillend qua uiterlijk, volgens mij maakt dat het juist zo leuk!

  5. Aww, wat een schatjes! Ik smelt alleen al bij het zien van je foto's. Ik kan me voorstellen dat je helemaal gek bent op deze twee fluffy meisjes ♥

  6. Super schattig! Vooral die grijze vind ik heel erg leuk.
    Wij hebben twee Europeese Korthaar katten, maar als ik ga samen wonen heb ik denk ik liever twee hondjes dan katten.

Geef een antwoord

Sluit Menu