Photodiary 139 | Rijksmuseum, mini-vakantie & kledingruilmarkt!

Photodiary 139 | Rijksmuseum, mini-vakantie & kledingruilmarkt!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary. Ik heb een dubbele week achter de rug, aan het begin van de week liep ik erg achter de feiten aan maar aan het eind van de week kon ik wat momentjes voor mezelf vinden en laadde ik heerlijk op. Ik ben onder andere naar het Rijksmuseum geweest en ik had een soort van mini-vakantie samen met Mike <3 Lees je mee?

Maandag

Maandag had ik een middagje college, het was een beetje een saai dagje. In de avond ging ik veel aan school werken, ik merkte dat ik erg achter de feiten aanliep, elke keer kwamen er weer dingen aan mijn to-do lijstje, merkte dat ik daar erg gaar van werd.

Dinsdag

Dinsdag ochtend begon ik met een work-out in de sportschool, het ging ontzettend goed! Zo fijn om de dag te beginnen met sporten. Ik kreeg er direct een energieboost van!

Daarna ging ik nog even boodschapjes doen, ik haalde een grote watermeloen. Ik vind dat een heerlijke snack! Daarna ging ik een gehele dag studeren, mijn to-do lijst werd elke keer maar groter en op een gegeven moment overzag ik het even niet meer. Helaas stond er ook geen relax avondje op de planning want ik werkte weer een hele avond aan school.

Woensdag
Woensdag had ik een dagje college, ik was erg gaar en ik was er niet helemaal bij. Soms heb je weleens van die dagen hé? In de avond kwam Mike gezellig langs en zijn we Stranger Things gaan kijken en wijntjes drinken, lekker even relaxen.

Donderdag

Mike en ik hadden donderdag een heerlijk relax dagje samen, we gingen met Noah naar de stad toe wandelen, we gingen een ijsje halen en zelfs Noah kreeg een ijsje. Op de terugweg liepen we langs allemaal lieve lammetjes.

Donderdag avond hadden Mike en ik een gezellige date-night, we zijn naar de film unsane geweest. Het was een ontzettend spannende psychologische thriller, love it! Echt een aanrader. Door deze dag laadde ik helemaal op, heerlijk.

Vrijdag

Vrijdag hadden Mike en ik net een mini-vakantie, we gingen een dagje naar het mooie Amsterdam toe. Eerst bezochten we Bodyworld, super tof museum wat ook heel erg leerzaam was.

Mike deed dit lieve kaartje ophangen in het museum, lief. <3

Het was ontzettend lekker weer, heerlijk! We genoten lekker van het zonnetje op de dam. Is toch altijd weer genieten als je in het mooie Amsterdam bent, en zeker met je lovie!

We besloten daarna nog de tram te pakken naar het museumplein of het Rijksmuseum te bezoeken. Ik ben hier een keer geweest toen ik erg jong was en vond het toen helemaal niks. Nu je ouder bent kijk je daar natuurlijk heel anders tegen aan, ik vond het tof om zulke beroemde schilderijen te zien.

Het gebouw is al super mooi, echt heel erg fotogeniek. Natuurlijk moesten we daar samen een foto voor maken!

Daarna wandelden we door Amsterdam heen en zochten we een plekje waar we konden eten. We zijn gestrand bij een tentje vlak bij het Leidse plein. Ik kan zo genieten van de mooie binnenstad. We hadden echt heerlijke dagen en ik was helemaal bijgeladen, net wat ik nodig had. <3
Zaterdag
 Zaterdag had ik een heerlijke relax dag, ik werd zo wakker. Cato kwam direct lekker knuffelen en gaat dan vol op me zitten. 
Mijn zus belde mij in de middag, er was een kledingruil markt in Gouda. Ik nam snel wat oude kleding mee en we gingen op een kleedje zitten. Helaas heb ik niet echt kleding kunnen ruilen! Er was wel een heel gezellig sfeertje en leuke muziek. 
In de avond keek ik in mijn eentje een spannende horrorfilm, doen jullie dat weleens in je eentje? 

Zondag
Zondag was ik een dagje thuis aan het rommelen, ik studeerde een paar uurtjes, maakte foto’s voor mijn blog, maakte mijn kamer schoon & bewerkte ik een video. Het was echt een ontzettend fijn weekend waarin ik weer overzicht creërde en meer rust in mijn hoofd heb gekregen.
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

 1. Wat fijn dat het weekend je zo veel goed heeft gedaan en dat je je toen al een stuk beter voelde! Zo leuk dat je naar het Rijksmuseum en Body Worlds bent geweest! Ik heb beide ook dit jaar voor het eerst sinds lange tijd bezocht en vond het erg leuk om eens te zien. Wat een leuk idee ook, zo'n kledingruilmarkt! Jammer dat het iets minder een succes was dan gehoopt, maar het concept is wel goed bedacht.

  1. Ja was echt een ontzettend fijn weekend, heerlijk <3
   Bedankt voor je leuke reactie Romy!
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat een leuke foto's allemaal! Super gezellig zo'n dagje Amsterdam! Fijn dat de week toch nog goed eindigde en je weer overzicht hebt.

Geef een antwoord

Sluit Menu