Musthave: The RED jacket!

Musthave: The RED jacket!

Happy Friday, het is bijna weekend. Hebben jullie leuke plannen? Ik ga sporten, met mijn beste vriendinnetje kerstshoppen in Den Haag (traditie) en ik heb een verjaardag van mijn schoonzus. Vandaag deel ik met jullie een vrolijke outfit met mijn favoriete rode leren jasje! Ik ben gek op kleur en ik vind dat super leuk om te combineren in een outfit.

Het rode leren jasje is een groot favoriet van mij. Je kunt hem op diverse manieren combineren, in de outfit post combineer ik hem met een streepjes rokje en een basic shirtje. Je kan het jasje zowel netjes als wat stoerder combineren! I love it! Houden jullie ook zo van de kleur rood?

Rood leren jack – Costes | Rokje – Costes | Schoenen – Allstars | Shirt – H&M | Zonnebril – Paul Smith | Tasje – Costes | 


Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Wat een leuke outfit weer =)
  Rood staat je goed!
  Liefs Jorinda

 2. Heel erg tof, echt een eyecatcher! Maakt je outfit meteen super stoer. Staat je goed!

 3. Super leuke outfit! Ik begin de laatste tijd ook wat meer rode kleding items te kopen, het blijft zo'n mooie en lekker opvallende kleur <3

 4. Ik vind het een tof jasje en de kleur staat je goed. Bij mij staat rood eigenlijk niet zo goed.

 5. Wat een mooi jasje zeg! Het staat je prachtig en je hebt het ook heel leuk gecombineerd.

 6. Wauw wat een mooi jasje! Ik ben ook dol op rood <3

 7. Superleuk jasje! Ik ben gister met een vriendinnetje wezen shoppen in Amsterdam, ook een kersttraditie hihi. Fijn weekend! <3

 8. Je rode jasje is zooooooo leuk! Ik ben in Maastricht een weekendje! Super gezellig!

Geef een antwoord

Sluit Menu