Fashion inspiratie | Teddy coats!

Fashion inspiratie | Teddy coats!

Ik ben gek op alles wat fluffy, warm en zacht aan voelt. Ik heb drie jaar geleden een fluffy jasje gekocht bij de Costes en ik had vorig jaar een kort harig jasje wat je in deze outfit post kan zien. Ik ben al jaren gek op deze trend en dit jaar is die terug, maar dan in de teddy vorm! De manier hoe je warm en ook nog een fashionable de deur uit kan gaan aankomende winter. Ik ben helemaal verliefd op dit soort jassen, in het artikel van vandaag show ik jullie hoe je de teddy jas combineert!

Ik ben gek op alles wat zacht, fluffy of een teddy/schapen vachtje heeft. Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik vroeger als klein meisje ook zo’n teddy jasje had. De teddy coat is op dit moment een grote trend voor het najaar en de winter. Ik ben fan want ze zijn ook nog eens heel erg warm en zorgen voor een leuke touch aan je outfit.

In de inspiratie afbeelding hierboven zie je dat ze de coat in diverse kleuren hebben. Door het maken van dit artikel ben ik ook direct verliefd geworden op de roze variant! Ik heb met national Glamour day een korte variant aangeschaft zoals je die linksboven kan zien. Ik vind de teddy coats heel erg leuk te combineren met een jeans en een trui/streepjes shirt, of een zwart rokje met een blouse. Je kan hem dus op diverse manieren combineren, zowel netjes als casual, is onwijs warm en je hebt een hoog knuffel gehalte.

Zijn jullie fan van de teddy coats? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. Yay voor dit soort fijne, fluffy jassen! Wat een mooie heb je op een rijtje gezet! Ik zit nu toevallig in mijn pyjama + zo'n fluffy vest op de bank. Heerlijk 🙂

 2. Awhh ik vind ze ook zo leuk he! Ik heb al een zwarte, maar ik wil nog veel meer, hahaha!

 3. Ze lijken me echt zoooo heerlijk warm! Ik wil er nog steeds een keer eentje passen 🙂

 4. Ik vind teddy coats heel tof! Ik heb een suede jas met een teddy voering en dat is zo heerlijk. Die moet ik ook maar vaker gaan dragen deze winter!

 5. Jaaa love it! Ik heb twee teddy coats en draag ze echt heel graag <3

 6. Heerlijke inspiratie! Ik vind teddy coats zooo leuk. Ik had er laatst eentje gepast bij de Primark, maar helaas staan ze mij niet 🙁 Ze zijn voor toch iets té oversized. Vind ze wel altijd superleuk staan bij anderen <3

 7. Yes, liefde voor teddy coats! Ik heb laatst (met geluk) een super lekkere teddy coat van de H&M gescoord, en ik ben IN LOVE!

 8. Ik vind die teddy coats zo leuk he , vooral die roze zijn wel erg schattig

 9. Ik vind teddy coats erg leuk! Heb zelf eentje in het lichtroze (: De faux fur trend vind ik ook geweldig, soooo fluffyy!

  1. Leuk zijn ze hé? Ze hebben op dit moment hele leuke bij de Monki. Aanrader om een kijkje te nemen. (:
   Liefs,
   Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu