Review | Aussie Repair Miracle shampoo, conditioner & deep conditioner

Review | Aussie Repair Miracle shampoo, conditioner & deep conditioner

Aussie is een van mijn favoriete merken wat betreft haarverzorging. In samenwerking met Aussie mocht ik de Aussie Repair miracle lijn proberen. Aussie heeft op mijn haar altijd een goede werking dus ik was erg benieuwd. De Aussie Repair Miracle lijn verzorgt je droge lokken en geeft je haar een gezonde glans. Lezen jullie mee naar de review?


De verpakking is zoals we gewend zijn met Aussie. Het heeft een felgekleurde paarse dop, op de bovenkant zie je dik gedrukte kangaroo’s en ik vind de teksten altijd heel erg vrolijk op de verpakking. Ik vind het mooi dat het uiterlijk van de producten bijna identiek aan elkaar zijn. Dit vind ik er strak uitzien en blijft het een rustig uiterlijk hebben.

In de Aussie Repair Miracle lijn bevinden zich drie producten: 
– Aussie Repair Miracle shampoo.
– Aussie Repair Miracle conditioner.
– Aussie Repair Miracle deep conditioner.

Aussie Repair Miracle shampoo 6.99,-. 
”Lukt het maar niet om je haren in model te brengen? Deze Aussie Repair Miracle shampoo met Australische macadamia,-jojoba- en avocado olie zorgen ervoor dat je droge beschadigde lokken weer makkelijker stijlbaar zijn”. 

De shampoo heeft een dunne substantie. Ik ben verliefd op de geur, het ruikt naar kauwgomballen. Zó lekker! De shampoo is makkelijk te verdelen over je hoofdhuid en is fijn in te kneden in je haar. De geur verspreid zich en de shampoo schuimt goed. Na het uitspoelen voelt mijn haar wat stroef aan.

Aussie Repair Miracle conditioner – 6,99,-.
”Herstel je beschadigde haar met de Aussie Repair Miracle conditioner. Deze conditioner met Australische macadamia,-jojoba- en avocado olie laat je haar glanzen en zorgt voor de goede verzorging. Na het aanbrengen voelt je haar heerlijk zacht aan en ziet er verzorgd uit”. 

De conditioner heeft een dikke witte substantie. Ik vind het altijd prettig om conditioner aan te brengen over mijn gehele haar. Ik doe dan een knotje in en laat het ongeveer een minuut intrekken. Na het uitspoelen komt de geur helemaal vrij en voelt mijn haar gezond aan, het laat een fijn verzorgend laagje achter.

Aussie Repair Miracle deep conditioner – 8,99,-.
”Deze formule met Australische citroenmelisse herstelt gespleten haarpunten en verzacht je ruwe hoofdhuid. Aussie hair 3 Minute Miracle Reconstructor maakt droog en beschadigd haar in 3 minuten glanzend en soepel”. 


De deep conditioner is mijn favoriete product. Wat een fijne werking! De deep conditioner heeft een dunnere substantie maar doet goed zijn werk. Ik breng de deep conditioner aan over mijn gehele lokken en haarpunten. Tijdens het intrekken doe ik ook weer een knotje in zodat het goed kan intrekken, ondertussen scheer ik meestal mijn beentjes. Na 3/4 minuten spoel ik de deep conditioner uit en het voelt zijdezacht aan. Tijdens het droog föhnen en het af stijlen van mijn haren voel ik de zachtheid en glanst mijn haar. Heerlijk!

Ik ben heel erg tevreden over de Aussie Repair Miracle lijn, de geur is goddelijk en wát een fijne werking. De producten heb ik verwerkt in mijn everyday routine, ik ben helemaal fan. <3

De producten van Aussie zijn onder andere te koop bij de Etos & de Kruidvat. 

Zijn jullie bekend met Aussie? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Oeh, wat een fijne review! Ik heb nog nooit iets van Aussie geprobeerd, maar ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de deep conditioner!

  2. Ik vind Aussie zo'n fijn merk, het ruikt zo lekker! Deze producten lijken me super fijn.

Geef een antwoord

Sluit Menu