Christmas tag!

Christmas tag!

Het is eerste kerstdag! Ik vind het stiekem wel de leukste dag van het jaar. Ik vond het op deze dag zeker wel tijd voor the christmas tag, en hele tag die is toegewijd aan kerst. Ik kijk altijd heel erg uit naar kerst, vandaag gaan we gezellig bij mijn eigen familie eten en geven Mike en ik cadeautjes aan elkaar, en morgen gezellig hapje eten bij mijn schoonfamilie. Ik hou altijd heel erg van de gezelligheid, versieringen, wijntjes drinken en alle lichtjes. Het mag van mij wel voor altijd kerst zijn.

Wat is je favoriete kerstliedje? 
Heel cliché, maar toch wel all I want for christmas is you van Mariah Carey, heel fout maar oh zo leuk! Ik word er altijd heel erg blij van, ook vind ik band aid heel erg goed. Ik word altijd zo happy van de kerstliedjes.


Wat is je favoriete kerstfilm? 
De ouderwetse disneyfilms met mickey mouse blijven toch all time favoriet.

Wat staat er bovenaan op jouw verlanglijstje?
Ik heb geen bepaald cadeau wat ik persé graag wil voor kerst, ik vind het belangrijkste dat ik een gezellige kerst heb met mijn lieve families en lekker mag genieten. En dat de 3de keer kerst vieren met Mike gewoon weer heel erg fijn mag worden!

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst? 
Bruin, en goud tinten en dit met veel highlighter, winked eyeliner, en felle lipstick! En mijn haar helemaal leuk in model brengen, in dubio voor extreem styl of toch krullen.Wat draag je het liefst tijdens kerst? 
Sowieso een leuk zwart strak jurkje waar je curves goed in uit komen, of een leuk rokje. Ik heb nu twee outfitjes voor de kerst, een zwart jurkje, en een zwarte lange rokje met een stoer shirtje en leuke boots.

Speel jij lieverd in de sneeuw, of geniet jij van een warme kop chocolademelk? 
Wacht! Laten we er een combi van maken, eerst lekker spelen in de sneeuw, sneeuwballen gevecht en genieten dat het sneeuwt! En daarna opwarmen met warme chocolademelk.

Hoe ziet jou ideale kerst eruit? 
Wakker worden naast Mike, een uitgebreid kerstontbijt. Na het ontbijt lekker opfrissen en mezelf helemaal klaar maken en er feestelijk uit zien. Daarna de cadeautjes uitpakken, lekker eten met ze allen en veel wijntjes drinken, vooral veel gezelligheid met zijn allen en knuffelen met de hond en de kat. <3Wat ga jij doen met kerst dit jaar? 
Ik ga eerste kerstdag kerst vieren met mijn eigen ouders, en tweede kerstdag bij mijn schoonfamilie. <3

Heb je een echte kerstboom of een neppe? 
Wij hebben een kleine echte, echt een kleintje maar heel schattig.


Wat voor kleur ballen hangen er in de boom? 
Wij hebben dit jaar geen kerstballen, we hebben houten accessoires er in gehangen in verband met de kat haha.

Wat is je favoriete kerstsnack? 
Sowieso de ijsman koekjes! Die zijn zo lekker.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst, met veel liefde om je heen en dat je lekker mag genieten van deze heerlijke dagen. Fijn kerstfeest!
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu