Het perfecte kerstcadeau! My jewellery limited watch.

Het perfecte kerstcadeau! My jewellery limited watch.

Over een paar dagen is het alweer kerst en ik sta te popelen. Ik kan niet wachten en ik tel de dagen helemaal af. Ik vind het ook altijd leuk om de mensen om mij heen te verwennen met leuke cadeautjes en ik vind dat eerlijk gezegd soms wel een lastig om een leuk cadeau uit te zoeken. My Jewellery heeft een geweldige oplossing! Ze hebben prachtige limited editions horloges uitgebracht en het is perfect om te geven voor de feestdagen, of natuurlijk als verwen cadeautje voor jezelf.

Ik mocht van My Jewellery een horloge uitzoeken en kon zo moeilijk kiezen! Ze hebben verschillende soorten bandjes, qua materialen en kleuren. Mooie marmer print in het klokje of juist een basic klokje wat er wel weer heel erg sjiek uit ziet! Ook hebben ze nu allerlei limited watches, er is super veel keus dus voor elke vrouw wel mooie horloges!
Ik heb gekozen voor een subtiel en basic klokje waar ik juist zelf heel erg van hou, vind het minimalistische heel erg mooi en kan je het goed combineren. Ik heb gekozen voor een grijs bandje. Je kan ook nog kiezen voor andere kleuren randjes zoals zilver en rosé. Maar ik heb veel gouden sieraden dus dat vind ik goed te combineren!

Ze hebben naast horloges ook andere prachtige sieraden. Ook heel erg leuk om cadeau te doen, ik vind vooral ook de subtiele armbanden waarin tekst staat gegraveerd leuk om cadeau te doen. In de armbanden staan teksten als pluk de dag en I love you to the moon and back. Dit vind ik zo leuk aan de armbanden want je maakt het cadeau hier erg persoonlijk door.
Ook hebben ze natuurlijk kettinkjes en leuke ringen. Voor ieder soort vrouw wel iets leuks! Dat vind ik zo leuk aan My Jewellery. Voor elk soort vrouw hebben ze wel een mooi sieraad.

My Jewellery heeft goed nieuws want ze hebben niet alleen horloges voor vrouwen, maar zelfs nu ook een mannencollectie! Deze collectie heeft de naam Mr Jewellery gekregen en vind het super tof dat ze nu ook een  sieraden mannen collectie hebben ontworpen, hier hebben ze onder andere horloges maar ook armbanden. Leuk cadeau voor de man die graag bezig is met zijn uiterlijk! 

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn limited watch van My Jewellery, ik vind hem subtiel en klassiek en ik hou er zeker van. Het klokje vind je hier! Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen. <3

Wat voor cadeau vinden jullie leuk om te geven? 
Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft 10 reacties

  1. Ik heb ook een horloge van My Jewellery, mooi zijn ze wel! Fijne kerstdagen!

  2. Leuk dat je een horloge mocht uitzoeken! Hij is erg mooi, fijne feestdagen

  3. Echt een prachtig horloge heb je mogen ontvangen, staat je leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu