Summer in Greece

Summer in Greece

Ik ben weer terug! Ik kan weer blogjes schrijven wat ik stiekem ontzettend heb gemist. Ik heb afgelopen 10 dagen genoten op het mooie eiland corfu. Het was lekker weer, mooi appartementen complex en natuurlijk een geweldig eiland! Ik heb een leuk jurkje gekocht in Corfu stad en die laat ik aan jullie zien. Het is een zomerse outfit wat ik heb gedragen voor een avondje uiteten. Kijken jullie mee?


Jurkje / Jennyfer 
Sandalen / Van Haren
Tas / Berschka 
Ketting / Primark
Zonnebril / Primark 
Ring / Hema
Enkelband & armband / souvenir uit greece 

Mijn jurkje komt van de winkel jennyfer, ik kende zelf deze winkel nog niet maar misschien zit die in verschillende landen. Het heeft ook een open rug met dunne draden wat ik zelf erg leuk vind voor de zomer! Er komen nog een hoop outfits aan. Stay tuned! Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 25 reacties

 1. Fijn om te lezen dat je zo een goede vakantie hebt gehad! En wauw, wat een prachtige locatie om foto's te maken! Je jurkje staat je heel pretty Evelien <3

 2. Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een mooi jurkje!
  Liefs Jorinda

 3. Die kleur staat je heel erg mooi! En wat een mooie foto's heeft je vriendje (?) van je gemaakt <3

  1. Ah dankjewel Maaike! Ja mijn vriendje heeft de foto's gemaakt en gaf aanwijzingen hihi. Zal ik tegen hem zeggen, vind die leuk! <3
   Liefs,
   Evelien

 4. Welkom terug, ik heb je blogjes gemist! Wat een leuke outfit en wat zie je er stralend uit <3

  1. Ja fijn zijn dat soort items he, heerlijk van die zwierige jurkjes in de zomer. 🙂
   Liefs,
   Evelien

  1. Ah heel leuk! Griekenland is prachtig, waar ga je precies heen? 🙂 In ieder geval lekker genieten en have fun!
   X

Geef een antwoord

Sluit Menu