Interieur | Mijn droomkeuken voor later!

Interieur | Mijn droomkeuken voor later!

Ik vind het heerlijk om achter over te leunen, mijn ogen dicht te doen en te dromen over mijn eigen huisje later. Ik studeer nog dik vier jaar dus komende tijd zit het er nog lang niet in maar ik vind het wel altijd heel erg leuk om dag te dromen over wat voor huisje ik later zou hebben, hoe ziet mijn interieur eruit etc. Ik vind het ook heel erg leuk om bij woonboulevards inspiratie op te doen, tot dat ik mijn droomkeukens zag bij Mandemakers.

Bron: Mandemakers keukens 

Ik vind zelf in de winkel inspiratie opdoen een hele fijne optie, je kan dan gelijk zien hoe het eruit zien en hoe het hele sfeerbeeld is. Maar ook op internet vind ik het heel erg leuk om inspiratie op te voor leuke interieur items, deze keer de keuken. Ik heb ook een kijkje genomen bij de Mandemakers website en hebben ze nu een nieuwe samenwerking, namelijk met VTwonen! Mandemakers experts en vtwonen stylisten zijn samen aan het werk gegaan en hebben twee unieke keukens ontworpen (zie de afbeelding hierboven). Het resultaat is super tof geworden en ben er helemaal verliefd op. De keukens zijn gebaseerd op de trends van nu. Je kan de vorm, kleuren en materialen van de keuken helemaal naar wens maken. Je kan je droomkeuken samen stellen met deze mooie collectie!

Wat ik zelf ook altijd een fijne inspiratiebron vind om te kijken in wat voor stijl jij jou droomkeuken zou willen is Pinterest! Als je ergens veel inspiratie kan vinden is dat pinterest wel. Je kan er borden maken en alles pinnen wat je leuk vind. Zo heb je eigenlijk een moodboard op het internet. Ook ik heb een moodboard gemaakt met mijn droomkeukens die ik mooi vind. Neem zeker een kijkje!

En natuurlijk woonbladen en tv programma’s blijven ook leuk om te kijken voor inspiratie. Uit een woontijdschrift kan je natuurlijk ook afbeeldingen uitknippen die helemaal jou smaak zijn en daar een moodboard van maken. Zo ben je creatief bezig (als je dat leuk vind!) en heb je een moodboard met jou smaak qua keukens. Love it!

Zoals je ziet bij mijn smaak vind ik veel verschillende type keukens leuk, zolang het allemaal bij elkaar past en gematcht is vind ik het meestal altijd wel erg mooi. Doordat alles bij elkaar past straalt dit ook een soort van rust uit. Ik vind bijvoorbeeld een grove stenenblad erg tof in combinatie met tegels zoals je hierboven bij de afbeelding ziet. En prints vind ik toch ook wel heel erg tof! Als je het rustig combineert dus niet te druk. Ik vind het in ieder geval heerlijk om inspiratie op te doen en deze met jullie te delen en te brabbelen over interieur. Ik heb nog gelukkig een aantal jaar om hier over te dromen en een keuze te maken..

Hoe ziet jullie droomkeuken eruit? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wauw, wat een mooie keukens allemaal! Allemaal ook weer met een eigen karakter, heel leuk!

  2. Ziet er allemaal mooi uit. Ik hoop later op een keuken met een kookeiland en een grote frigo haha.

  3. Heel gaaf! Ik verzorg de online communicatie van een keukenzaak en beschik over de middelen om eindeloos te puzzelen met keukens en stylen! Ik vind je style echt fantastisch! Een beetje een combinatie van landelijk en industrieel/modern. Leuke blog 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu