Just girly things. #1

Just girly things. #1

Deze afbeeldingen zie ik zó vaak op weheartit. Ik vind het leuk om te kijken waar je jezelf in herkent, en die heb ik allemaal op een rijtje gezet. Ja! Ik  heb vandaag een post voor jullie over girly things, Ik heb een aantal in dit artikel geplaatst. Eigenlijk zijn dit echt onwijs veel foto’s, en heel weinig tekst. Maar moet ook een keer kunnen toch. 🙂 Nog 2 daagjes stage en dan alweer weekend! Wat zijn jullie plannen voor het weekend? 🙂

Ik ben dol op dit soort foto’s, waar herkennen jullie je in? (:
Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een leuk artikel! 🙂 ik herken mezelf in veel dingen haha! Zoals die met de watermeloen, fotograferen, en nog wat andere dingen 🙂
    Xxx Sarah

  2. Ik herken me eigenlijk in heel veel! Behalve die van One direction! Haha. Ik bekeek je instagram pagina en zag dat je blogde, ik móést even op je blog kijken haha,
    xoxo

  3. Ik herken juist heel weinig van dit soort dingen. 😛
    De parodie erop vind ik persoonlijk leuker.

  4. Ik herken me in bijna elke foto haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu