Coloured walls

Coloured walls

Ik ben gek op gekleurde muren, en dan vooral met graffiti. Ik vind dat een mooie en creatieve look geven aan een stad. Vorige week na het sollicitatie gesprek in Amsterdam ben ik samen met Sahra wat leuke fotootjes wezen shooten. Ik droeg deze dag mijn nieuwe sterren coubertje in combinatie met een basic shirtje. Kijk je mee naar de outfit?

Ik ben steeds meer aan het wennen aan chokers! In het begin van de trend periode toen ze net doorkwamen moest ik er heel erg aan wennen, ik vond het soort van raar staan en kon het niet zo begrijpen hoe je deze eyecatcher kan combineren. Naar mate de tijd vordert heb ik een aantal chokers in mijn bezit en begin ik ze zelfs leuk te vinden! Ik moet er nog steeds aan wennen maar ik vind ze zo in combinatie heel erg leuk. Mijn choker is in de vorm van bloemen choker. Zo leuk! Hij is van de webshop chokerketting.nl.

Jasje – Costes | Shirt – Costes | Broek – Bershka | Tasje – Costes | Choker – Chokerketting.nl | Zonnebril – Primark |

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Je jasje vind ik erg tof! Een choker heb ik nog niet; moet ik binnenkort maar eens verandering in brengen, want sommige zijn zo leuk!

  2. Ik vind het jasje zo leuk! Zelf houd ik helemaal niet van chokerkettingen, die zitten me te strak 😉

  3. Wauw wat een toffe outfit! Zelf ben ik inmiddels ook van de chokers, love it <3

  4. Mooie foto's zijn het geworden! De muur is inderdaad mooi, net zoals je outfit!

Geef een antwoord

Sluit Menu