Tip: National glamour day 2016!

Tip: National glamour day 2016!

Happy friday, alweer bijna weekend. Time flies als je het mij vraagt. Ik heb vandaag een leuke tip voor jullie, morgen is het namelijk 1 Oktober en dat betekent: national glamour day! Dat betekent dat je op vertoning van de glamour van de maand September/Oktober 20% korting krijgt op leuke merken die dag.

Ik ga morgen dus samen met mijn zus en moeder een dagje heerlijk winkelen in Utrecht, we gaan naar de opening van my jewelry, gaan leuke hotspots bezoeken en natuurlijk lekker shoppen! Ben er helemaal een toe een dagje lekker eventjes shoppen en gezellig vrouwen dagje houden. Eventjes rust nemen van alle drukte, want welke vrouw wilt dat nu eventjes niet? <3 Verwen jezelf met deze leuke kortingen! Het is niet alleen in Utrecht maar in vele steden.

Een aantal leuke winkels die meedoen zijn: rituals, hunkemoller, costes, the sting, loavies, zinzi, douglas, dr marten, sissy boy, pièces, mango, etc. Ik ga in ieder geval een gezellig dagje shoppen!


Gaan jullie naar de national Glamour day? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Oh wat leuk! Ik weet niet zeker of België ook zo'n dag heeft… maar het klinkt super gezellig!

  2. Ah leuk!! Bij mij op het werk hebben we ook Glamourday met het merk Zinzi. Ik hoop dat er veel mensen op af komen. Leuk artikel! Have fun!

  3. Jaaa ik ga ook morgen 😀 Alleen dan in Haarlem haha. Ik vind echt dat er leuke winkels aan meedoen dus ik ga me ook zeker lekker uitleven haha~

  4. Ik ging vroeger altijd helemaal los op Glamourday, maar de laatste paar edities kon ik steeds niet helaas 🙁 Hopelijk heb je veel moois gevonden! x

Geef een antwoord

Sluit Menu