Review | Sleek whimsical wonderland limited edition eyeshadow palette.

Review | Sleek whimsical wonderland limited edition eyeshadow palette.

Ik heb mijn eerste sleek product aangeschaft. Namelijk het oogschaduw pallet whimsical wonderland, all the fun of the fair, dit is een prachtige limited edition die ik heb gekocht bij de sephora in Corfu, een prachtige aanwinst maar ook een hele leuke souvenir. Ik vind de pastel tinten prachtig, en schrijf vandaag met heel veel plezier een review over deze leuke aanwinst. <3

Ik word echt al helemaal blij van de mooie pastelkleurige verpakking van deze mooie limited edition. Ik vind de lichte tinten perfect bij het pallet passen, en de soort van reuzenrat wat op de verpakking staat afgebeeld past ook helemaal bij het sfeertje. <3 Op het plastic doosje staat ook de naam van het pallet, zo zie je duidelijk welke je te pakken heb als je meer sleek palletten hebt in je stash!

Meiden, kijk deze geweldige kleuren nou! Ik ben vooral gek op de roze, zilver, paars en blauw tinten. Wauw! Vind dit echt een aanwinst al qua kleuren, ik vind de kleuren heel erg leuk voor een feestje of als je een pastel kleurige outfit draagt die dag. De benamingen voor de kleuren zijn ook funny en erg origineel!
Boven | Van links naar rechts
Carousel – Shoot the chutes – loop the loop – ferris wheel – twister – teacups. 
Onder | Van links naar rechts 
Hit the bell – swing boats – hook a duck – shelter skelter – dodgems – hall of mirrors. 
Oeps deze kleuren zijn verkeerd op geswatcht, het zijn wel de kleuren van de bovenste rij!

 Wat een pigmentatie voor pastel tinten, heel erg blij mee! Er zitten matte en shimmer in dus je kan alle kanten op voor een ooglook. Ik vind wel de geel en licht groen tinten erg tegenvallen en vallen erg weg, eigenlijk vind ik die kleuren ook het minst.

Ik koos voor een subtiele ooglook die dag want ik ging naar school. Ik draag in mijn binnenste ooghoek de zilver tint, dus hall of mirrors, ik breng in het midden van mijn ooglid de kleur swingboats aan en aan het einde van mijn ooglook de shimmer namelijk teacups! 

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe sleek pallet en vind het een prachtige limited edition. Ik heb nu een ooglook gemaakt maar je kan het zo heftig of subtiel maken als je zelf wilt. De whimsical wonderland limited edition all the fun of the fair oogschaduw pallet is te koop bij sephora en de webshop van sleek voor 10,49. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Dit palette heeft echt mooie pastel kleuren. Zelf zou ik het nooit kopen, want ga de kleuren toch niet gebruiken.

  1. Ja mooie kleuren he! Alleen zijn ze inderdaad wel persoonlijk. <3
   Liefs,
   Evelien

  1. ja ben gek op pastel tintjes! Vind ze ook echt heel mooi. <3
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat een mooi palette =)
  Erg mooie kleuren en pigmentatie!
  Liefs Jorinda

 3. Wauw, wat een prachtige kleuren. En inderdaad goede pigment voor zulke zachte pastel kleurtjes. Ben nu door jou helemaal verliefd op het palette <3

  1. Ah super lief om te horen! <3 Ja ben gek op pastel tintjes en heb het pallet vaak gebruikt. <3
   Liefs,
   Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu