opening my jewellery Utrecht!

opening my jewellery Utrecht!

Hoi meiden! Ik ben afgelopen Zaterdag naar de opening van my Jewellery geweest in Utrecht samen met mijn moeder en zus geweest, een super mooi merk met allerlei sieraden, kleding, accesoires en andere leuke items. Mijn zus lichte mij en mijn moeder er voor in dat deze leuke opening plaats vond. Ze hebben een winkel in den bosch, nu ook een in Utrecht en er komt er binnenkort een in Breda. Het was een feestelijke opening met ballonnen, goodiebags, kortingen, en heerlijke cupcakes. En natuurlijk een gezellige sfeer! Kijken jullie mee naar deze leuke opening? <3

We kregen nog een leuke goodiebag na afloop met een toilettasje (super leuke!) tijdschriften, en leuke kaartjes. Ook heb ik nog twee leuke items geshopt maar dat komt binnenkort ook in een apart artikel.


Wat vinden jullie van het merk my jewellery? 

Deze post heeft 14 reacties

 1. Wat leuk dat ze een winkel geopend hebben. Volgens mij zag ik je zaterdag in Utrecht lopen bij de Rituals? Haha!

  1. Haha wat grappig! Ik was inderdaad zaterdag in Utrecht bij de rituals, wat leuk! <3
   Liefs,
   Evelien

 2. Ziet er leuk uit, vooral dat iPhone hoesje ziet er schattig uit.

 3. Leuk! Vind het een heel leuk merk. Heb er zelf ook mee samengewerkt! Wist niet dat ze een nieuwe winkel hebben geopend, ziet er mooi uit!

 4. Super leuke foto's heb je gemaakt Evelien! Ik zou willen dat Utrecht dichterbij was, want het lijkt me een super leuke winkel 🙂

 5. Wat een leuke winkel! Daar wil ik zeker weten een kijkje nemen, ik word er nu al helemaal hebberig van, haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu