Inspirerende quotes ♥

Inspirerende quotes ♥

Ik kan altijd zo pinterest en tumblr af struinen voor mooie inspirende quotes. Ik sla deze meestal op en zet te op mijn mobiel. Ik doe ze dan als achtergrond, of ik print er een paar uit en ik doe ze in een fotolijstje. Ik hou van zulke plaatjes! Ze inspireren mij en ik wou mijn favorieten op een rijtje zetten. Vinden jullie ook altijd quotes zo inspirerend?

Wat is jullie favoriete quote? Wat inspireren jullie? 🙂

liefs, Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Hele mooie quotes. Ik vind quotes altijd inspirerend en helpen je ook altijd wel bij bepaalde situaties.

  2. Wauw zo mooi en heerlijke inspiratie! Wat fijn om hier de dag mee te mogen beginnen, echt heel erg mooi <3

    1. ah dankjewel meis! Vind het ook altijd zo leuk om zo'n inspiratie artikeltje online te zetten. (:

  3. Er zitten echt prachtige quotes tussen! Heel inspirerend. Change for yourself not for someone is mijn favoriet <3

Geef een antwoord

Sluit Menu