Herfst inspiratie.

Herfst inspiratie.

Ik vind het officiel, de herfst is begonnen! Ik hou er echt van, regenachtige dagen, in het bos wandelen, kopje thee drinken en filmpjes kijken op de bank met een kleedje neergekluisterd. Het ultieme herfst gevoel, ja zo omschrijf je dat voor mij wel een beetje. Als ik eerlijk gezegd een van de seizoenen moest kiezen, vind ik herfst de leukste. Gewoon de sfeer is zo gezellig, maar lang niet iedereen is in de herfst stemming. Sommige zeggen verdrietig goodbye tegen de zomer, daarvoor dit artikeltje. Say hi to the autumn! <3

Wat is jullie favoriete seizoen van het jaar? 🙂 En hebben jullie ook zo zin in de herfst?

Liefs Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Ik ben het helemaal met je eens! Herfst is heerlijk. Vandaag heb ik voor het eerst mijn nieuwe wollen jurkje aan, met mijn pluizigste pantoffels. En vanmiddag gaan de kaarsjes aan op mijn werkkamer!

 2. Een leuke post weer! Ik vind de herfst op zich wel leuk! Zolang ik maar niet door die regen hoef!

 3. ah, hierdoor krijg ik zoveel zin in de herfst!
  Liefs Tineke

 4. Ik heb echt weer zin in de truien! Al vind ik het moeilijk om dag te zeggen tegen de shortjes en jurkjes!
  Liefs.

 5. Mooie inspiratie! Ik hou meer van de zomer, maar ik kan de herfst ook wel accepteren. x

 6. Heerlijke foto's! Ik houd ook van de herfst, als ik lekker warm binnen zit. En ik houd van truien. Maar door de regen fietsen is wat minder, hihi. Liefs ♥

 7. Ik hou van de herfst! Opeens veel meer dan de jaren ervoor, maar ik ga nu de voordelen heel erg waarderen! Thee, chocolademelk, kleedjes, truien en sjaals ik hou ervan 😀
  Liefs, Tessa

 8. Ahh, wat een fijne inspiratie! Ik heb helemaal zin in de herfst 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu