sweather weather!

sweather weather!

Nou de temperaturen buiten steeds kouder worden trek ik gauw weer een warme trui aan. Officiel sweater weather! Ik vind het geweldig, leuke sjaals, mutsen en truien aan. Ik ben eigenlijk stiekem een soort van de zomer en warme temperaturen zat en zeg ik met plezier doei tegen ze. Ik zag zoveel leuke foto’s op weheartit dat ik op het idee kwam om een inspiratie artikeltje te maken. Trouwens zulke truien op de foto hieronder wil ik nog zo graag! Weten jullie waar je die kan kopen? Of als je ze ergens ziet, let me know. 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Oeh ja hier hou ik ook zo van! Ik zou als ik jou was zeker kijken bij een kringloopwinkel, bijvoorbeeld episode als je die in de buurt hebt, of misschien als je een keertje in Amsterdam bent, daar hebben ze heel veel van dit soort truien!
  Liefs, Tessa

  1. ah ik ga binnenkort waarschijnlijk naar Amsterdam, bedankt voor de tip Tessa, ik ga gauw een keer kijken! 🙂

   Liefs!

 2. Wat een heerlijke grote truien, ik heb al een grote trui in mijn kast hangen, die zit zo lekker! <3

  1. het is vandaag wel al een beetje officiel herfst gelukkig, I like!

 3. Heerlijk he die inspiratie? Misschien kun je ze vinden op Ebay of buitenlandse webshops? Primark heeft ook veel truien maar dat zijn meestal van die foute truien haha!

  1. ja ik vind het zulke leuke truien, bedankt ik ga binnenkort eventjes kijken! (:

 4. oooh het is vandaag intens hondenweer en dan passen deze plaatjes er perfect bij!

  1. ja echt herfstachtig weer vandaag (: Bedankt voor je reactie!

 5. Leuke inspiratie! Ik zit hier lekker een theetje te drinken met een fleecedekentje, perfect toch?

  1. inderdaad perfect! Echtte herfstfeeling, bedankt voor je reactie! (:

 6. Jeej het is weer herfst!
  Wat een leuke foto's 🙂

  Xx

 7. Heerlijk die dikke wollen truien! Ik ben ook erg blij dat het kouder word! zulke truien kan je ook bestellen vanuit china, heel veel verschillende soorten en niet zo duur.

  1. ja he, ik vind warme truien geweldig. Oke dankjewel, ik ga eventjes kijken. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu