Mijn favoriete shops voor plussize swimwear!

Mijn favoriete shops voor plussize swimwear!

Plussize swimwear shoppen kan nog best een lastige klus zijn.. Sinds een jaar weet ik waar ik het kan zoeken, en ben ik bikini’s shoppen leuker gaan vinden! Niet meer die oneindige kritiek tijdens het passen, jezelf net een ‘rollade’ voelen (haha!), of boobies die uit de bikini poppen. Vandaag deel ik mijn favoriete winkels/merken waar je de perfecte plussize swimwear kunt shoppen, tevens kun je hier ook shoppen als je geen plussize hebt. <3 Voor iedere vrouw toegankelijk dus! Lees je mee?

1. PrimaDonna

Op nummer een komt mijn favoriete lingerie/swimwear merk voor de vollere vrouw. Namelijk: PrimaDonna! Sinds ik dit merk heb ontdekt wil ik op het gebied van beha’s, en bikini tops niks anders meer. De verschillende vormen vallen goed om je lichaam heen, en geven de juiste ondersteuning die je nodig hebt. Tevens hebben ze allerlei verschillen in vormen, bijvoorbeeld een beugel bikinitop, of een top met mousse erin verwerkt. Daarnaast heb je allerlei keuze in broekjes, een hoge over de navel, of juist een lager broekje. Wat jij comfortabel vindt! <3

2. Zizzi

Ten tweede wil ik het merk Zizzi aanhalen. Gisteren in Haarlem ontdekte ik de fysieke winkel in hartje Haarlem. Zizzi zet zich in voor diversiteit! Zo hebben zij maten in de winkel van 38 tot en met maat 56. Naast dat ze een prachtig assortiment aan kleding hebben, verkopen ze ook swimwear voor elke vrouw. Neem vooral eens een kijkje!

3. TopVintage

Nogmaals haal ik dit geweldige merk aan, eerder liet ik TopVintage doorschemeren in het artikel over mijn favoriete winkels voor plussize jurkjes. Ik durf niet goed te experimenteren met bikinitops, al mijn bikinitops zijn van het merk PrimaDonna. Echter vind ik het wel erg leuk om te combineren, zo heb ik een basic zwarte top, en heb ik daar bovenstaande broekjes met te schattige prints bij gekocht. Deze twee broekjes vallen hoog, net over de navel heen. Ze zijn van TopVintage en gaan tot maat XXXL. Perfect!
Tip: Wil je niet van je favoriete bikinimerk afwijken, kijk dan bij andere winkels voor leuke bikinibroekjes met schattige prints. Mix and match, en een leuke combinatie gegarandeerd. 

–> Je shopt het gele gebloemde broekje hier.
–> Je shopt het zwart geruite broekje hier.

4. Asos Curve 

Ten slotte wil ik ook nog AsosCurve met jullie delen. Asos is denk bij veel van jullie al bekend, en heeft naast een small collectie, ook een curvy collectie. Met onder andere prachtige swimwear items! Ze verkopen hier allerlei merken, waardoor er een groot aanbod van diversiteit is. Héérlijk!

Hopelijk heb ik je inspiratie kunnen geven voor winkels waar jij de perfecte swimwear kunt vinden. Geniet van de zomer, straal in je bikini, en paradeer rond als een trotse pauw. <3 You’re worth it!

Andere artikels lezen over curvy fashion/body positivity? Neem dan een kijkje onder het kopje body positivity, zo geef ik je tips hoe je je goed kunt voelen in je bikini, en onder andere hoe je minder kritisch kunt zijn op jezelf. <3 

Waar shop jij graag swimwear? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Pfff…zwemkleding kopen vind ik echt drama. Ik heb zo'n beetje alle maten wel gehad de laatste tien jaar en vind het met alle maten een drama. Het zit gewoon net niet lekker, valt verkeerd, enz. En oké, ik heb gewoon liever een jurkje aan. Zwemkleding gebruik ik alleen 'functioneel' als ik ook echt het water in ga. Verder voel ik me er te erg in lopen. Dikke (ja haha) onzin, maar ja, zo werkt 't. Dan dus maar een lekker luchtig jurkje. Strandvakanties doe ik toch niet aan.

  2. Ik moet ook dringend eens een bikinibroekje met goed hoge taille of een badpak waarin ik m'n buikje kan verstoppen, kopen. Ik voel me écht niet comfortabel in m'n bikini's van vroeger en heb dan ook al een eeuwigheid niet meer zo bloot gezond o.i.d. Daar moet verandering in komen, want ik wil me op m'n gemak voelen. En trouwens, zo'n mooie, vrolijke foto's!

Geef een antwoord

Sluit Menu