Genieten op Texel

Genieten op Texel

Het is weer tijd voor een nieuwe outfit post! In samenwerking met HappySize mocht ik een aantal leuke items uitzoeken. Ik was op slag verliefd op deze vrolijke rok met prachtige kleuren. Vandaag deel ik deze vrolijke outfit met jullie!

Deze fijne outfit droeg ik tijdens onze vakantie op Texel. Ik krijg direct weer het vakantie gevoel nu ik deze post aan het schrijven ben. Het fijne aan deze outfit is dat je er stylish uitziet, maar het zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Deze dag hebben we veel gewandeld, van Cocksdorp naar het strand waar de vuurtoren van Texel te zien is. Het was echt een prachtig strand!

Van de webshop HappySize mocht ik dus een aantal leuke items uitzoeken! Waaronder deze rok met prachtige kleuren en print. HappySize is een hippe webshop met kleding en accessoires van maat 42 tot maat 62. Daarnaast verkopen ze ook kleding voor heren met een maatje meer!

Details van de outfit:

  • Rok – HappySize (ook nú in de sale!)
  • Shirt – Monki
  • Sneakers – Gabor
  • Oorbellen – Appel & Ei

Wat vindt jij van de outfit?

Liefs,
Evelien

*Voor dit artikel heb ik producten ontvangen

Geef een antwoord

Sluit Menu