Blijheidmomentjes | Berlijn, pracht cijfer, en huge biertjes! #62

Blijheidmomentjes | Berlijn, pracht cijfer, en huge biertjes! #62

Het blijft een feestje om alle fijne momenten van de afgelopen tijd in een blogpost samen te vatten, en met jullie te delen. Daarnaast kan ik er ook ontzettend van genieten om het regelmatig terug te lezen. Ik heb afgelopen week een fijne, en ontspannen week gehad. Zo heb ik mijn eindbeoordeling gesprek gehad, ben ik met Mike naar de stad Berlijn geweest, en dronk ik heerlijke grote biertjes. Lees je mee?

Spontaan een compliment krijgen van een ‘vreemde’ op straat over mijn groene broekpak. Ik vind het zo ontzettend leuk als mensen zo spontaan kunnen zijn!


Mike die mijn rug kietelt tijdens het in slaap vallen. 

Tijdens een tandarts bezoek hele gezellige gesprekken hebben met mijn tandarts. 
 
Samen met mijn ouders een middag naar het tuincentrum, en ik heb een geweldige stippenplant aangeschaft. Daarnaast heb ik een nieuwe cactus. Welcome to my plant family!
 
Ik heb mijn stageverslag (van het gehele jaar!) ingeleverd, en ik heb mijn beoordelingsgesprek gehad. Uiteindelijk heb ik een negen behaald! En ben ik over naar het vierde jaar. Laat mijn scriptie maar komen. 🙂 Zo trots! 
 
Bij de Sissy-Boy een geweldige zomerse outfit scoren voor mijn vakantie naar Griekenland. 
 
Op een zonnige avond in Berlijn met Mike een hapje eten, en genieten van een heerlijk groot Duits biertje. 


Lachen met Charlotte om de gekste Snapchat filters. 
 
Mem die mijn rug kriebelt terwijl ik mijn laatste werkstuk afmaak. 
 
De Djoser brochure doornemen, en wegdromen bij mooie reizen.. 
 
Een dagje spenderen in Tilburg, en een filmmarathon houden in de Pathé. Lang leve de unlimited pas! 
 
De heftige geschiedenis laten doordringen tijdens de stedentrip naar Berlijn, en daardoor juist meer bewust worden van de bewegingsvrijheid, en de vrijheid die wij op dit moment hebben. Heel bijzonder. 
 
Bij mijn oma en opa chinees eten, ten ere van mijn oma haar verjaardag. 


Diepgaande gesprekken met mijn beste vriendinnetje in haar tuintje, onder het genot van een heerlijk diner. 


Allerlei leuke reisboeken tegenkomen in een straatbieb, onder andere over Sicilië en  Schotland. Direct meegenomen voor mijn ouders! Dit zijn twee bestemmingen die zij dolgraag willen bezoeken. 
 
Mijn schoonmem die een lief appje stuurt. 
 
De kunst op de muur bij East Side Gallery. Prachtig! 
 
Spontaan een oud klasgenootje tegenkomen op mijn werkplek. Hij had een sollicitatie, en hebben daarna een uur samen zitten bijkletsen onder het genot van een bakje koffie. 
 
Grootste lol hebben met poopoo in een ouderwets fotohokje, lachen gegarandeerd. 
 
De stress die verminderd, zo fijn om dead-lines achter je te laten. 
 
De dag beginnen met een heerlijke smoothie. 
 
Mijn opa zijn eerste camera cadeau krijgen, past perfect bij mijn verzameling. 
 
Mike zijn oma die heerlijke gehaktballen had gemaakt, oma’s kunnen altijd zo heerlijk koken. 


Een luisterend oor krijgen. 
 
Een me-time avondje plannen, een maskertje opdoen, en de serie overspel kijken. 
 
Een kop thee meenemen in de trein. 


Mijn laatste dead-line voor school inleveren! Yes!!

Mijn kledingkast die helemaal opgeruimd, en gestructureerd is. Kan ik zo gelukkig van worden. 

 
Waar werd jij de afgelopen tijd blij van? 
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat fijn dat je deadlines nu echt achter de rug zijn! Wat een rust geeft dat dan 🙂 Heerlijk overzichtje dit! Prachtig ook dat je benoemt dat Berlijn ook heel indrukwekkend was vanwege de geschiedenis. Juist dat laat je inderdaad beseffen hoe fijn het is dat we ons nu wel vrij kunnen bewegen.

  2. Heerlijk, als je het schooljaar kunt gaan afronden. En gefeliciteerd met je mooie resultaat!

  3. Wat een heerlijk lijstje! En wauw, wat heb je een prachtig cijfer behaald zeg! Ik vind Berlijn ook een heel indrukwekkende stad, zoveel geschiedenis!

  4. Van dit lijstje word je zeker vrolijk. Gefeliciteerd met je goede cijfer. Fijn dat je nu alles achter de rug hebt en over bent naar je vierde jaar. Veel plezier alvast in Griekenland. Ik ga je blog zeker in de gaten houden. 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu