Fashion | Mijn 4 favoriete accessoires die je outfit direct een upgrade geven!

Fashion | Mijn 4 favoriete accessoires die je outfit direct een upgrade geven!

Ik ben dol op mooie accessoires! Ze zijn een aanwinst voor in elke garderobe. Je kunt je outfit tot een hoger level brengen met een stel mooie accessoires. We zien de winkels bomvol hangen met allerlei leuke accessoires. In een felle kleur, statement look, of een leuke print. Pick your favourite! 
Vandaag deel ik met jullie mijn 4 musthaves op het gebied van accessoires, de volgende items moet je in je eigen kledingkast hebben! Lees je mee?

1. Funky tassen
Ik ben dol op mooie tassen! Eigenlijk moet ik bekennen dat ik voor mooie tassen een grote zwak heb.. Een tas kan op zoveel verschillende manieren je outfit een boost geven. De tas die ik op de foto hierboven draag is van Fabienne Chapot. Dit is wat mij betreft de koningin op het gebied van mooie tassen. Tevens hebben zij tassen in allerlei leuke vormen! Wil je je outfit een upgrade geven? Dan is een mooie tas van Fabienne Chapot zeker een aanwinst.


2. Lined face earrings
Een nieuwe trend op het gebied van accessoires: sieraden in de vorm van een gezicht! Hiermee maak je direct een statement. Ik hou van excentrieke accessoires die je outfit naar een hoger level brengen. Ik heb ze van My Jewellery mogen ontvangen, en ik draag ze op de bovenste foto. Ik ben zelf helemaal weg van zilverkleurige sieraden.

3. Sjaaltjes
Sjaaltjes zijn een accessoire die ik het afgelopen najaar hebt ontdekt! Sjaaltjes zijn multifunctioneel en kun je op diverse manieren combineren. Zo draag ik het graag bij een jeans en een trui, het sjaaltje combineer ik dan om mijn nek. Dit kun je zien in deze outfit! Dit is het leuke van zijde sjaaltjes, je kunt ze op verschillende manieren dragen. Je kunt ze om je tas heen knopen, of in de zomer om je knot heen draaien. Ik ben dol op zijde sjaaltjes! Heb jij al een zijde sjaaltje in je kast?


4. Scrunchies
En mijn laatste favoriete accessoire is voor in het haar! De scrunchies are back in town. Een scrunchie kun je op zoveel verschillende manieren combineren. Ik draag het graag als ik een messy bun gestyld heb, of als ik een klein staartje draag.  Scrunchies heb je in verschillende materialen, prints, en kleuren, en geven je outfit dé extra touch die je nodig hebt. 🙂 Ik draag een scrunchie ook graag om mijn pols als vrolijke accessoire.

Wat is jouw musthave op het gebied van accessoires? 

Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een leuk artikel, en tof tasje op de eerste foto! Ik draag zelf altijd wel oorbellen en ook vaak een ketting, geeft toch net iets extra's.

Geef een antwoord

Sluit Menu