Feeling so happy in my new dress!

Feeling so happy in my new dress!

Ken je dat gevoel? Dat je per direct verliefd wordt op een kledingstuk. Heb je het gevoel vast? Nou, ik had dat met dit jurkje! De print maakt mij ultra vrolijk, de stof vormt zich prachtig om mijn lichaam heen, en daarnaast is het ook nog eens gemaakt van bio-cotton. Dus tevens milieu bewust! Ik kwam deze geweldige locatie tegen in hartje Berlijn, en besloot hier wat foto’s te schieten van een van mijn lievelingsoutfits op dit moment. Lees je mee? 

Het jurkje is van het merk Tante Betsy. Het motto van dit vrolijke merk gaat dan ook als volgt: ”Happiness in a dress!”. De jurkjes worden geproduceerd in verschillende studio’s in Azië, zonder kinderarbeid of oneerlijke/onveilige werkomstandigheden voor de werknemers. You go Tante Betsy!

Zij verkopen allerlei vrolijke jurkjes in alle soorten pasvormen, en maten. Tante Betsy kwam ook voor in mijn lijstje met mijn favoriete winkels voor het shoppen van jurkjes voor (curvy) vrouwen.

Het jurkje is gemaakt van stevige kwaliteit, en valt soepel om het lichaam heen. Het is een wrap-dress, dus je kunt hem stellen zoals je dat zelf wilt. De print moet je van houden, het is erg opvallend, maar ik word er zo vrolijk van! Zo had ik dan ook een hoop bekijks in Berlijn.. 😉

Ik combineer het jurkje met mijn lichtroze sneakers van Adidas. Dit is een paar sneakers wat maar in mijn kledingkast blijft liggen omdat ik ze lastig te combineren vindt. Ze zitten heerlijk.. alleen had ik er geen outfit bij. Tot dat dit fijne jurkje in mijn kast belandde!

| Jurkje – Tante Betsy | Tas – Sissy-Boy | Schoenen – Adidas sneakers | Zonnebril – Paul Smith | 

Wat vinden jullie van mijn outfit? <3 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wauw, dit jurkje staat je zo mooi! Wat een heerlijk fleurig jurkje met mooie kleuren! En die schoenen staan er ook echt heel tof bij <3

  2. Hihi wat een tof jurkje zo met dat landschap en die rendieren! Heel mooi en het staat je ook goed ^^

  3. Heel gaaf jurkje! En ik houd er wel van als er wat kleur is in het verder toch blauwe en grijze straatbeeld. De sneakers kunnen er inderdaad heel goed bij.

  4. Erg herkenbaar gevoel. Soms heb je gewoon van die items waarbij je vanaf moment 1 verkocht bent. Vind het je trouwens ook ontzettend goed staan en je hebt het leuk gecombineerd!

Geef een antwoord

Sluit Menu