Feeling amazing in my new fabulous dress!

Feeling amazing in my new fabulous dress!

In mijn mailbox verscheen een berichtje met daarin de vraag of ik met een zelfgekozen item op de customers-pick pagina van TopVintage wilde komen te staan. Natuurlijk zei ik daar geen nee tegen! Ik ben dol op TopVintage, ten eerste hebben ze geweldige vrolijke items, en is de pasvorm passend bij mijn curvy figuur. Ik koos een prachtig jurkje uit, en vandaag wil ik de outfit met jullie delen! Kijk je mee? 

Polkadot jurkje 

Dit jurkje van Collectif zit ontzettend fijn! Het is gemaakt van stevige maar stretchy stof. De perfecte pasvorm om jouw curves te laten stralen! De jurk gaat van maat XS tot maat 4XL. De jurk is dus voor elke size! Ik word direct helemaal vrolijk van de prachtige print, en de fijn vallende stof. Door mijn volle boezem is een topje onder de jurk noodzakelijk. Echter is dit geen probleem. 

Top Vintage Boutique 

Zoals jullie vast al weten ben ik dol op TopVintage, naast dat ze een webshop hebben, is er een fysieke TopVintage store geopend in Kerkrade. De items van TopVintage zijn van goede kwaliteit. In de omschrijving van het product staat uitgebreid beschreven van welk soort stof het product is gemaakt, en of het lichtelijk stretcht, of helemaal niet. Ter ondersteuning is er een maat-tabel toegevoegd waarmee je kunt kijken of de pasvorm bij jouw lichaam past. Hierdoor kun je bijna niet een verkeerde maat bestellen! Ik ben ontzettend fan van TopVintage, een van mijn favoriete (online) winkels om te shoppen. 
Je kunt de jurk hier shoppen! 
Outfit details: 
| Jurkje – TopVintage | Leren jas – Zizzi | Ketting – Anna+Nina | Laarzen – Dr-Martens | 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 5 reacties

  1. Zo'n gaaf jurkje! En die Mary Poppins-foto blijf ik ook echt geweldig vinden.

  2. Wauw, wat een prachtige jurk en wat staat hij je geweldig goed! Ik ben ook groot fan van Top Vintage en heb er laatst mijn winterjas gekocht. Zo blij mee!

  3. Wat een mooi jurkje, staat je geweldig! Erg flatterend. 🙂 Trouwens erg mooi gestyled in combinatie met het lederen jasje en je Dr. Martens.

  4. Wat een stoere en vrolijke jurk! Heel gaaf met je rode lippenstift erbij zeg. Je ziet er prachtig uit! Zelf draag ik ook graag dit soort jurkjes, want die zitten het mooist met mijn curves en kortere bovenlichaam. 🙂

  5. Super mooi! Hij staat je prachtig! Ik kende de webshop nog niet.

Geef een antwoord

Sluit Menu