Mijn favoriete jurkje

Mijn favoriete jurkje

Van de webshop HappySize heb ik een aantal ontzettend leuke items mogen ontvangen! Dit jurkje heb ik in de zomer ontvangen, maar is nu voor de herfst ook nog onwijs leuk te combineren. Ik vind het jurkje eigenlijk zelfs meer passen bij de tijd van nu. Vandaag deel ik met jullie een outfit met mijn favoriete jurkje en lieve hond Broutje!

Zoals ik al had aangegeven is het jurkje van de webshop HappySize. Bij deze webshop verkopen ze trendy plus size mode voor zowel de man als de vrouw! Ook voor als je langer bent verkopen ze erg mooie jurken, deze jurk valt bijvoorbeeld perfect bij mijn lengte. De jurk valt net boven de knie. Nu met de herfst en de winter in het vooruit zicht draag ik er een panty en een leuk leren jasje bij! Hij is dus in alle seizoenen eigenlijk te dragen. 🙂 Multi functioneel dus!

Outfit details:

Jurkje – HappySize (nu in de sale, met 57% korting!)
Schoenen – Verhulst Shoes
Tasje – Vintage

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs,
Evelien

*Ik heb producten ontvangen

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een mooie foto’s! De jurk vind ik prachtig en past inderdaad ook prima bij de herfst. Heerlijk toch, kun je ‘m lekker vaak aan;).

    1. Ja super fijn! Dank je wel! :
      Liefs,
      Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu