Everything you can imagine is real

Everything you can imagine is real

Vandaag wil ik met jullie een van mijn favoriete outfits van het moment met jullie delen! De foto’s zijn gemaakt in onze mooie Riad in Marrakech. Alles is zo fotogeniek! In samenwerking met Verhulst shoes mocht ik een paar laarsjes uitzoeken. Ik combineerde de lak laarsjes met mijn ‘Marokkaanse’ inspired jurk. Kijk je mee naar mijn outfit?

Details

In samenwerking met Verhulst shoes schrijf ik dit artikel. Ik heb prachtige lak laarsjes uitgezocht. Lak is op dit moment een grote trend binnen de modewereld. Door lak laarsjes te combineren, geef je je outfit direct een stoere look. Bij deze outfit draag ik een lange sjieke jurk, en ik wilde wat spicy details toevoegen aan de outfit. Ik koos ervoor om mijn leren lak laarsjes bij deze outfit te combineren, en kleur toe te voegen door mijn leren tasje van Sissy-Boy.

Verhulst shoes

Ik wil jullie ook graag wat vertellen over het merk Verhulst shoes. Zij zijn al ruim 80 jaar gespecialiseerd in kwalitatief goede schoenen voor dames. Alle schoenen van Verhulst shoes hebben een uitneembaar voetbed, en zijn verkrijgbaar in diverse wijdtematen. Dit zorgt ervoor dat je voor je voeten een perfecte match vindt. De schoenen van Verhulst Shoes zijn gemaakt van het beste en soepelste Italiaanse leer. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij het zusje Double V shoes.

| Jurk – Paprika fashion | Tas – Sissy-Boy | Laarsjes – Verhulst shoes | Oorbellen – H&M | Zonnebril – Paul Smith | Horloge – Happinez |

Wat vind jij van mijn outfit? <3

Liefs,
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review.

Deze post heeft een reactie

  1. Heel mooi, die laarsjes. En ik ben blij met lak ‘in de mode’. Mag van mij eindeloos lang zo blijven!

Geef een antwoord

Sluit Menu