You can’t have a bad day in polkadots!

You can’t have a bad day in polkadots!

Wat was het heerlijk weer de afgelopen dagen! Ik heb er volop van genoten. Zo had ik een verjaardag van een goede vriendin, heb ik langs de waterkant gezeten samen met vriendjelief, en ben ik wezen statten met mijn moeder. Een perfecte manier om het weekend te spenderen. Tussendoor maakte ik foto’s van deze geweldige outfit van Happy-Size, en vandaag wil ik deze outfit dolgraag aan jullie laten zien! Kijken jullie mee?

Dit prachtige vrouwelijke jurkje is van Sara Lindholm, en is te verkrijgen bij Happy-Size. De omslag jurk is de perfecte pasvorm voor de curvy ladies onder ons. De pasvorm van deze vrolijke jurk lijkt wat klein te zijn. De jurk kun je vastzetten met knoopjes aan de zijkant waardoor de jurk goed op zijn plek blijft zitten. Het geeft mij helemaal de vintage vibes.. <3 Love it!

| Jurkje – Sara Lindholm (Happy-Size) | Tas – WE fashion | Zonnebril – Zipper vintage | Oorbellen – My-Jewellery | 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review, echter beïnvloed dit mijn mening niet. 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Prachtig jurkje. Saat je super ook! Lekker vrolijk én ook nog eens netjes. Ik zou 'm zo inpakken als ik 'm in de winkel tegen zou komen.

  2. Aaah wat een leuke foto’s!! Het jurkje staat je echt mooi!!

  3. Yes ik ben ook zo fan van polkadots! Ben verschillende gestipte kleren in mijn kast hangen en moest mezelf op een gegeven moment echt even stoppen, net zoals bij de panterprint haha.

  4. Mooie jurk! Staat je heel leuk ook ^^ Ben ook fan van stippen maar heb minder stipjes dan streepjes in mijn kledingkast.

  5. Aah wat een geweldige outfit. Het staat je echt erg leuk. Zelf draag ik niet zoveel polkadots, ben meer van de streepjes.

Geef een antwoord

Sluit Menu