Tweedehands kleding shoppen | Square vintage + Appel&Ei

Tweedehands kleding shoppen | Square vintage + Appel&Ei

Afgelopen zaterdag stond ik om 10 uur ’s ochtends voor de Gouwekerk te wachten tot dat ik het square vintage evenement kon bezoeken. Ik probeer steeds bewuster te worden van spullen aanschaffen, terwijl je ook zoveel tweedehands pareltjes kunt scoren. Het blijft altijd een feestje om tweedehands items te scoren! Ik ben goed geslaagd bij het evenement van Square Vintage & Appel&Ei. Vandaag wil ik mijn items aan jullie laten zien. Kijk je mee?


Square vintage 

Zoals ik al in de inleiding vertelde ben ik afgelopen zaterdag naar een vintage shopping event geweest van Square Vintage. Ik had voor 5 euro een early bird ticket aangeschaft. Er mochten ongeveer 80 mensen eerder naar binnen als ze een ticket hadden. Ik vond het helemaal waard! Het was overzichtelijk, en de Gouwe kerk is erg ruim. Hierdoor had je de ruimte om alles op je gemak te bekijken, en natuurlijk te passen. Je betaalde 15 euro voor één kilo. Ik ben in ieder geval goed geslaagd, en ik wil je graag mijn aankopen laten zien!

Mijn oog viel gelijk op het rek met leren jasjes. Ik ben dol op jassen, en mijn moeder zegt altijd dat ik er genoeg heb, en deze mening deel ik niet met haar. Jassen maken je outfit af. Ik vond dit leren jasje geschikt voor het najaar, erg leuk om te combineren met toffe Dr. Martens, of bruine laarsjes. Ik moet eerlijk bekennen dat ik best een beetje naar de Herfst uitkijk..

Dit bloesje is een beetje uit mijn comfort zone, ik nam het mee om te proberen in diverse outfits. Het lijkt mij leuk om dit bloesje te combineren met een donkere jeans en mijn geliefde Dr. Martens eronder. Daarnaast is het leuk om het bloesje onderin te knopen. Voor mijn nieuwe werkplek wil ik een aantal praktische kledingstukken, dit kledingstuk gaat vast helemaal van pas komen.

Dit vrolijke jasje schreeuwde mijn naam! Ik word er zó vrolijk van als ik er naar kijk. De kleur stelling is helemaal mijn ding. Het is makkelijk te combineren met een basic shirtje,  en een jeans eronder. Nogmaals, dit item is ook weer geschikt voor mijn werk, en ziet er ook nog eens leuk uit.

Bij het Square Vintage evenement hadden ze een groot assortiment aan sjaals. Ik ben dol op kleine sjaaltjes die je om je nek kunt knopen voor een upgrade van je outfit. Eerst lagen er een aantal in mijn mandje, maar nadat ik er met een kritische kijk naar had gekeken gingen ze weer uit mijn mandje. Deze rode sjaal is de winnaar geworden! Hij staat erg mooi bij mijn volgende aankoop. 🙂

Ten slotte vond ik bij Square vintage deze toffe oversized zwarte jas. Een zwarte basic jas is voor mij een van de beste basics die je in je kledingkast moet hebben hangen. Ik ben super blij met deze aankoop!

Appel&Ei

Daarnaast had ik ook nog geshopt bij de winkel Appel&Ei in Gouda. Ken je Appel&Ei nog niet? Geen zorgen, ik zou het even uitleggen. Appel&Ei is een winkelketen wat zich in meerdere steden in het land heeft gevestigd. Het zet zich in voor second hand fashion. Je kunt hier allemaal tweedehands kleding items shoppen. Voordat een kledingitem in de winkel komt te hangen, controleren ze het zorgvuldig.

Je kunt er zakken met kleding naartoe brengen. Echter controleren zij dit secuur, en kun je ook kleding terugkrijgen. Tevens kun je het doneren aan het goede doel. Als jouw ingeleverde kleding in de winkel komt te hangen, en het wordt verkocht krijg jij 40% van de opbrengst. Win-win!

Naast dat ze prachtige pareltjes in de winkel hebben hangen, hebben zo ook nog de goudappeltjes. Dit zijn items van luxe merken, en wat er nog prachtig uitziet. Dit rode jurkje die ik heb gescoord was een goudappeltje. Het is van prachtige kwaliteit, en de stof valt zo mooi nauwsluitend. Ik ben onwijs blij met deze koop!

Ik ben ook dol op mooie sieraden. Bij Appel&Ei kun je tevens sieraden en accessoires inleveren. Zo scoorde ik een prachtige ketting, en twee paar toffe eyecatch oorbellen.

Tweedehands shoppen blijft voor mij een feestje. Je kunt zo blij zijn met pareltjes die je hebt gevonden! Daarnaast is vintage kleding vaak origineel, en zie je het niet vaak bij anderen terug. Ik ben erg blij met mijn aankopen, en eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot het najaar zijn gezicht laat zien. Mijn kledingkast heeft een aantal leuke items al klaar liggen..

Winkel jij graag tweedehands?

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wauw, wat heb je veel onwijs mooie vondsten gedaan! Dat jasje met bloemetjes is echt ge-wel-dig! Net als de mooie rode jurk trouwens. Je bent echt heel goed geslaagd 🙂

  2. Prachtige aankopen! Vooral het rode jurkje en het vrolijke jasje met bloemen zou ik geloof ik het liefst dagelijks dragen. Oké, misschien niet samen, maar toch;).

  3. Aah je shopte echt leuke items! Dat leren jasje is inderdaad zo leuk. En dat blousje wat erna komt word ik ook helemaal blij van.

  4. Dat eerste bloesje en die visjesoorbellen vind ik echt geweldig leuk! Ik hou ook van tweedehandsshoppen! Doe het vooral online. Heb toevallig gisteren echt een berg kleding overgenomen van iemand en ben zo in m'n nopjes, haha. Altijd fijn hé als je van die pareltjes ontdekt.

Geef een antwoord

Sluit Menu