Cotton candy at the fair!

Cotton candy at the fair!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe outfit post. Ik ben dol op mijn nieuwe felgekleurde outfit van Ms Mode. Ik was op zoek naar een nieuwe jeans, maar ik kwam tegelijkertijd met deze vrolijke outfit naar buiten. Ik ben dól op de kleuren rood en roze. De popcorn kraam op de kermis in Haarlem paste perfect bij mijn vrolijke outfit! Kijken jullie mee?

De foto’s zijn gemaakt in het mooie Haarlem! In de top vijf van favoriete steden komt de stad Haarlem zeker voor. De fijne zijstraatjes met leuke boetiekjes, de fijne sfeer die er in de stad hangt, en de leuke evenementen. Daarnaast is Haarlem ontzettend fotogeniek! 🙂 

 Het moment dat ik deze vrolijke rode broek in de rekken zag hangen, was ik oprecht verliefd. Ik ben dol op de kleur rood. Daarnaast vind ik het een fijne kleur om te combineren! In deze outfit droeg ik een roze blouse met rode lipjes erop, hier stond mijn naam op geschreven. Tevens combineerde ik hier mijn favoriete groene tasje van dit moment bij. Deze kleuren combinatie vond ik zelf helemaal geweldig!

De broek is gemaakt van een stretchy stof, en valt prettig om je lichaam heen. De rode broek kun je ook combineren met het bijpassende rode jasje. Hierdoor creëer je een stijlvol, en fashionable combinatie!

| Broek – Ms Mode | Blouse – Ms Mode | Oorbellen – My Jewellery | Schoenen – Converse | Zonnebril – Eyewish | Tasje – Sacha |

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Heerlijke outfit! Rood is ook mijn kleur. En prachtige foto's, met al die fijne kleurtjes op de achtergrond.

  2. Wat een onwijs toffe outfit en heerlijke foto's ook. Ik heb zelf ook een rode broek waar ik echt dol op ben, ik combineer het alleen weer compleet anders. Ik draag er namelijk het liefst zwart of grijs op, omdat de broek al zo opvallend is en ik niet hou van te veel kleur in een outfit.

  3. Wauw, wat een leuke kleurencombinatie! Roze en rood vind ik zó mooi staan samen. De outfit staat je geweldig. Prachtige foto's ook!

  4. Haarlem is zeker fotogeniek! Leuk ideetje zo je foto's nemen op de kermis 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu