Interieur | De té gekke vazen van Des Pots!

Interieur | De té gekke vazen van Des Pots!

Mijn interieur heeft sinds een langere tijd een verrijking erbij. You hate it, or you love it. Mijn té gekke knalrode aardbeien vaas. Als ik de vaas aan mensen liet zien, moesten ze of erg hard lachen, of ze reageerde súper enthousiast. Ik ben dol op funky items, en het merk Des Pots ook. Vandaag deel ik allerlei leuke vazen van dit merk, die jouw interieur direct een upgrade geven! Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker mee!

Ik hou van interieur items met een tikkeltje lef. Een interieur waarin je je thuisvoelt is een weerspiegeling van je eigen karakter. Doordat je karakter is terug te zien in je interieur, voel je je thuis, en kun je bijladen als je thuis bent. Zo zie je in mijn interieursmaak dat ik hou van vrolijkheid (felle kleuren!), frisheid (veel planten), contrast (vintage gecombineerd met nieuw), en daarnaast een tikkeltje lef (de gekheid die ik in mijn karakter heb). Durf lef te nemen in je interieur, probeer nieuwe dingen uit, en ga eens een keer voor iets geheel buiten je comfort zone.

De accessoires van het merk Des Pots staan bekend om producten met hun excentrieke uiterlijk. De producten van Des Pots stralen lef, en vrolijkheid tegelijkertijd uit. Ik ben helemaal dolverliefd op dit leuke merk, zo heb ik al twee géweldige aardbeien vazen in huis, en een klein mini citroen vaasje. Het tovert direct een andere sfeer in je interieur. Ik wil jullie een aantal producten van Des Pots in dit artikel laten zien!

1. De aardbeien vaas
De aardbeien vaas kennen jullie vast nu al! Ik heb hem al eens eerder voorbij laten komen op mijn blog. Het artikel kun je hier lezen. Hij staat nog steeds in mijn interieur te stralen! Het is een vaas wat je op diverse manieren tot zijn recht kunt laten komen. Op dit moment koop ik regelmatig een bosje anjers, deze bloemen staan naar mijn mening er toch het leukste in.

Bron: Des Pots

2. De citroenen collectie
Hoe leuk is deze nieuwe collectie? Ik kon hem afgelopen dinsdag bewonderen bij Wim Janssen bloemist te Gouda. De potten/vazen zijn opvallend, en excentriek. Echter geven ze je interieur gelijk een frisse zomerse gloed! De kleur geel is helemaal mijn ding, en ik ben dol op citroenen.

3. Groen, groener, groenst!
Groen is een prachtige kleur, en daar heeft Des Pots goed op ingespeeld. Ze hebben allerlei vazen in deze prachtige kleur gecreëerd. Onder andere de vaas die geïnspireerd lijkt te zijn op zeewier. Ze hebben ook diverse vazen die lijken geïnspireerd door zee-egels, super gaaf om met elkaar te combineren!

Vindt je de citroenen, en aardbeien collectie net iets te heftig? Geen probleem! Des pots heeft ook diverse vazen in groene tinten, en pastel tinten, en ook in basic vormen. Kijk zeker eens op de website om de gehele collectie te kunnen zien, en waar je het merk kunt verkrijgen.


Des Pots is onder andere te koop bij Wim Janssen (Gouda), Flowerfeldt (online) en Albelia (online). 

Wat vind jij van de vazen, is het iets voor jou? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Die aardbeienvaas is helemaal geweldig! Ik kan me goed voorstellen dat je daar direct weg van was <3 De vaas met citroenen ziet er ook heel gaaf uit trouwens. Echt een heel tof merk!

  2. De aardbeienvaas vind ik fantastisch! Die zou ik zo in mijn interieur (met hier en daar wat rode accenten;)) zetten.

  3. Ik heb ook wel een beetje een zwak voor mooie vazen maar ik kan er niet zo goed geld aan uitgeven. Je aardbeienvaas vind ik wel echt super prachtig en zou ik ook in m'n huis zetten, maar die citroentjes zijn ook leuk! Ik geef het merk door aan m'n vriend, voor als ie ooit eens een cadeautje wil kopen 😉

  4. Aah wat een geweldige vazen zeg. Ik zou zo'n aardbeienvaas niet in mijn eigen interieur plaatsen, maar vind het wel echt een toffe vaas om te zien.

Geef een antwoord

Sluit Menu