Me-time | 4X favoriete series op dit moment! (videoland & Netflix!)

Me-time | 4X favoriete series op dit moment! (videoland & Netflix!)

Kleedje over je voeten heen, wijntje erbij, en je boyfriend naast je. Zie je het al voor je? Een heerlijke relax avond op de planning met je favoriete serie. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, er is zóveel. De afgelopen maanden heb ik een aantal nieuwe favoriete series ontdekt, als je houdt van psychologische thrillers, lees dan vooral verder! Een avondje op de punt van de stoel zitten gegarandeerd. 

1. The sinner 
The sinner is een spannende thriller serie die je graag in een keer uitkijkt. Je wordt geprikkeld door de clifhangers, en de spannende stukken in de serie. De serie gaat over Cora Tannetti. Ze gaat samen met haar man Mason en hun zoon naar het strand. Ze steekt onverwachts iemand neer, ze weet achteraf niet te benoemen wat de reden hiervan is. Ze kan hier niet haar vinger opleggen. 
Ze wordt meegenomen naar het politiebureau, en tijdens het verhoor krijgt ze steeds meer flashbacks naar haar verleden, en de reden waarom ze onverwachts iemand neer steekt. 
The sinner is een serie die je vanaf het begin direct beetpakt, en niet meer los laat. Ik heb seizoen een binnen een week uitgekeken, zo spannend vond ik hem! Het einde van het verhaal vond ik ook heel erg verrassend. Echt een aanrader. 
The sinner is te bekijken op Netflix. 

2. Judas
De serie Judas die sinds gisterochtend op Videoland is verschenen, en je elke zondagavond kunt bekijken op televisie. Ik vind het nu al een aanrader! Het boek van Astrid Holleeder las ik in een keer uit, dus ik was ook erg benieuwd naar de serie hierover. De eerste afleveringen heb ik bekeken, ik ben aangenaam verrast!
De serie gaat over de familie Holleeder. De serie neemt je mee in het leven van Astrid Holleeder, hoe dit eraan toe gaat, en hoe het leven met een criminele broer eruit ziet. Manipulatie, onderdrukking en angst.
Judas is te zien op Videoland.  


3. Nieuwe buren
Nieuwe buren is een verfilming van de bestseller van Saskia Noort. Een Nederlandse thriller serie dat gaat over Eva en haar man Peter die verhuist zijn naar de Zonnewijk in Almere. Eva is op dat moment zwanger, hun dochter Lieve wordt echter te vroeg geboren, en overlijdt. Peter en Eva raken in contact met hun nieuwe buren, en ontwikkelen een hechte vriendschap met elkaar. Uiteindelijk loopt dit toch anders dan verwacht.. 
Nieuwe buren is te zien op videoland. 


4. Hannibal
En ten slotte deel ik graag met jullie mijn favoriete psychologische horror serie: Hannibal. 
Will Graham is een profiler voor de FBI: hij heeft een bijzondere gave om in het hoofd van seriemoordenaars te kruipen. Hij voelt aan hoe ze denken, wat hen motiveert tot hun gruwelijke daden en hoe ze te werk gaan. Maar de seriemoordenaar waar hij nu jacht op maakt, stelt hem voor een raadsel. Hij roept de hulp in van Dr. Hannibal Lecter,  een briljante psychiater. Will heeft niet in de gaten dat Hannibal een duister geheim met zich meedraagt.. (Nachtvlinders, 2018). 
Hannibal is te zien op Netflix. 
Wat is jullie favoriete serie op dit moment? 
Laat het mij weten in een reactie. 🙂 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

 1. Nieuwe Buren is inderdaad zo'n toffe serie. Ik heb alle seizoenen gezien en vind het echt een gave serie. Judas klinkt ook heel gaaf trouwens. Helaas heb ik geen Videoland, maar ik ga die serie onthouden voor misschien een keer in de toekomst 🙂

 2. The Sinner heb ik toevallig vorige week gekeken en Hannibal vond ik ook een hele leuke serie! Nieuwe buren heb ik hierbij meteen aan m'n watchlist toegevoegd, dus bedankt voor de tip:)

 3. The Sinner kijken wij ook! Wel één aflevering per keer. Haha 😀 Ik vind het echt spannend maar niet eng spannend. Ik heb heel de tijd zo'n zenuwachtige kriebel in mijn buik en ik ben zooo benieuwd naar hoe het afloopt!

 4. Is het heel erg van toegevoegde waarde om ook een abonnement op Videoland te nemen als je er al eentje op Netflix hebt? Vraag me dat af, hahah. Of zit er veel overlap bij beide bedrijven? 🙂

  Het boek 'Judas' wil ik nog graag lezen. Weet niet of de series iets voor mij zijn, aangezien ik niet zo van enge dingen houd, hihi.

  Liefs,
  Marloes

 5. Zou je mooie vulva graag eens bloot willen zien

 6. Klopt het dat je vulva een beetje open staat op bovenstaande foto's, gezien de houding van je benen

Geef een antwoord

Sluit Menu