Tuininspiratie voor de lente!

Tuininspiratie voor de lente!

De lentekriebels krijg ik al helemaal te pakken. De zonnestraaltjes komen steeds meer door de wolken heen en de temperaturen worden steeds aangenamer. Het is tijd om je tuin lente-proof te maken. Ik heb Pinterest erbij gepakt en ik heb een inspiratie guide voor jullie gemaakt voor de tuin. Ik ben benieuwd welke jouw favoriet is! Lees je gezellig mee?


Hout combineren in je tuin
Ik ben gek op stoere elementen in je interieur en je kunt dit goed doortrekken naar je tuin. Vooral als je in je huis al veel stoere natuurlijke materialen gebruikt geeft dit een mooi effect om het door te trekken naar je tuin en zo ervoor te zorgen dat het in evenwicht is. Je ziet tegenwoordig veel houten schuren die ze helemaal gezellig aankleden, houten banken of een houten vlonder. Ik ben er gek op! Het geeft net die stoere mannelijke touch aan je tuin.

Meer groen 
Ik ben gek op alles wat met planten te maken heeft en vooral in je interieur. Ook vind ik dit belangrijk om terug te laten komen in de tuin. Mooie struiken, een grasveld of leuke fruitbomen. Wanneer je geen natuurgrasveld in je tuin wilt kun je ook kiezen voor kunstgras. Het is een mooie en makkelijke manier om meer groen in je tuin te combineren. Ben jij nou niet iemand met groene vingers? Dan is kunstgras van Topkunstgras helemaal wat voor jou. Dan heb je toch groen in je tuin maar kan er weinig misgaan. 😉

Zorg voor sfeer 
Sfeer in je tuin vind ik heel erg belangrijk. Je ziet weleens foto’s op Pinterest voorbijkomen met prachtige tuinen met een gezellig gedekte tafel, lampjes die tussen de bomen hangen en een gezellig kacheltje. I love it! Als je deze drie componenten combineert heb je naar mijn mening de perfecte tuin en ben je helemaal klaar voor het lekkere weer wat eraan komt.

Als ik later mijn eigen huis heb weet ik wel dat ik veel aandacht wil besteden aan de tuin. Het lijkt mij zo tof als dit mooi combineert met je interieur. Ik zou een rustige zomerse tuin willen hebben met stoere elementen en mooie planten wat zorgt voor veel sfeer.

Ik ben benieuwd, wat voor tuin heb je/zouden jullie graag willen hebben? Zijn jullie juist van een strakke tuin of een vrolijke warboel met veel groen? Laat het mij weten in een reactie. 🙂

Liefs, 
Evelien
*Advertorial


Deze post heeft een reactie

  1. Oh wat zou ik graag een tuintje willen of lekker balkon! Dat lijkt me zo fijn! Mooie inspiratie foto's!

Geef een antwoord

Sluit Menu