Wat is er allemaal waargekomen in deze 2 jaar van mijn dromenlijstje?

Wat is er allemaal waargekomen in deze 2 jaar van mijn dromenlijstje?

Dromenlijstjes, bucketlist, afstreeplijstjes hoe je het allemaal wilt noemen, maakt mij niet uit. Ik heb al héél lang een o zo lange lijst, zo lang tot tokyo maar ik wil in dit artikel hebben over wat ik allemaal heb waargemaakt, en welke dromen zijn uitgekomen. Ik vind echt leuk om dit allemaal op een rijtje te zetten, zodat ik het allemaal kan zien wat is uitgekomen. Ik denk dat ik hier weer helemaal vrolijk van word, en denk: please repeat. Laat mij dit nog een keer overkomen. Maar ik hou van dromen dus er komen nog genoeg dromen bij op mijn lijstje. 🙂

Ik heb vorig jaar mijn eindexamen gehaald! –  Ik heb een M&G met de band the united gehad – Ik heb Londen bezocht samen met mijn beste vriendin – Ik ben gaan sporten – The wanted ontmoet – de sterren gekeken met je crush – Verona bezocht – Voor het eerst met het vliegtuig gevlogen, ieeeek! – Een blog begonnen – Mijn eerste MUA product gekocht – Begonnen met een boek van John Green te lezen – Een hondje hebben – Lachen tot je er buikpijn van krijgt – Op een trampoline springen – En natuurlijk niet te vergeten, een spiegelreflex camera bezitten. Een en al liefde <3
Zoals je kan zien staan er dingen op die je makkelijk kan waarmaken, maar ook dingen waar je wat langer op moet wachten, of je best voor moet doen. Nu ik dit zo terug lees vind ik het erg leuk hoeveel ik al van mijn dromenlijstje kan afstrepen. Wiehoe! Lucky me. 🙂
Nog eventjes snel iets vertellen. Zo eventjes snel douchen, outfit uitzoeken, make-up en haar doen en dan naar de trein naar Amsterdam bijlmer arena. Ik ga vandaag naar het one direction concert! En voor de mensen die het afvragen ,ik zit in het paarse vak. Lijken jullie het trouwens leuk als ik hier een verslagje over schrijf? 🙂
Wat kunnen jullie al van je  dromenlijstje afstrepen?

Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Wat een heerlijk lijstje! Ik wil ook een boek van John green lezen haha en ik wil zo graag nog een keertje naar Londen! Ik snap dat je het allemaal wel nog een keer zou mee willen maken!
  Liefs, Tessa

  1. jaaaa die boeken zijn zo geweldig! Ik ben echt benieuwd naar de andere boeken. Ze zijn zo tof!

   Liefs Evelien

 2. Wat een lijst zeg, ja dingen kan je waarmaken als je ze ook echt gaat doen en dat heb jij zeker gedaan!

 3. Leuke dingen 🙂 Ik heb vorig jaar met dolfijnen gezwommen dat was echt mijn alltime wish zegmaar haha.

  1. wauw wat is dat gaaf! Met dolfijnen zwemmen is echt onwijs mooi. Zo leuk dat die droom van jou is uitgekomen. (:

   Liefs Evelien

 4. Ik vind de lijstjes altijd op je blog plaatst echt super leuk om te lezen. Dat verslag van het 1D concert lijkt me erg leuk 😉 Een vriendin van me is ook naar het concert geweest.

  1. aw wat lief, hier word ik weer helemaal vrolijk van. Ik vind het zo leuk om lijstjes te maken, en die komen zeker vaker op mijn blog. Oh wat leuk! Hoe vond ze het? 🙂

 5. Word je zelfs al vrolijk van als je dat leest haha 🙂 ben benieuwd hoe het concert was!

  1. aw wat lief! Dankjewel, komt zeker binnenkort een artikel van over. Ik kan niet wachten tot jullie het kunnen lezen.

 6. Wauw, wat leuk: een meet & greet met The United! Een leuk dromenlijstje zeg, hihi! Word je gewoon vrolijk van. Ik zou wel naar een concert van The Vamps willen! 😉

  xo Liesbeth

Geef een antwoord

Sluit Menu