Interieur | My new Crisp Sheets beddengoed!

Interieur | My new Crisp Sheets beddengoed!

Hoe maak je mij zo blij als een klein meisje? met nieuw beddengoed! Daar kan ik zo ontzettend van genieten. Beddengoed van Crisp Sheets stond al een langere tijd op mijn wensenlijstje. Op vt wonen.nl zat ik rond te struinen, en had besloten om eindelijk mezelf prachtig beddengoed van Crisp Sheets cadeau te doen! Vandaag show ik jullie mijn dots beddengoed van Crisp Sheets! Lees je mee?

Aan interieur wordt de laatste tijd steeds meer aandacht geschonken. Ik ben er groot voorstander van! Het is belangrijk dat je je in jouw eigen woning goed en thuis voelt. Vaak besteden we veel aandacht aan de woonkamer, en de keuken.. Echter vergeten we regelmatig om van de slaapkamer een warm nestje te maken. We besteden 1/4de van ons leven aan slapen, waarom zouden we hier dan geen romantische en gezellige kamer van maken? <3 In het artikel van afgelopen week, deel ik tips hoe je van je slaapkamer een romantisch oord maakt.

Je kunt al een hoop verandering aanbrengen door nieuw beddengoed te combineren in de slaapkamer. Crisp Sheets is een beddengoed merk wat zich varieert van rustige pastel tinten (zonder drukke prints), tot een fijne vrolijke stippenprint, of naakte dames op het beddengoed. Hierdoor geef je net het kunstige tintje aan de slaap kamer. 🙂

Het beddengoed genaamd Dots hebben een crispy effect. Dots wordt gemaakt van ‘seersucker cotton’. Het beddengoed is van zeer hoge kwaliteit en het voelt prettig aan. Seersucker Cotton wordt op een speciale manier geweven waardoor het beddengoed altijd ‘crispy’ en prettig aanvoelt. Het crispy beddengoed voelt heel erg fijn aan! Én het ziet er ook nog eens super mooi uit. Het dekbed is in extra lange formaten verkrijgbaar. Fijn!
Topkwaliteit, en dit voor een leuke prijs! Ik ben fan. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op Crisp Sheets. 

Ben jij ook zo gek op beddengoed? 
En ken jij Crisp Sheets al? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een prachtige dekbedovertrek! En ik kan me voorstellen dat hij ook nog eens héérlijk aanvoelt tijdens het slapen. Ik ben ook gek op mooie dekbedovertreksets en hoop er binnenkort twee voor mijn gloednieuwe bed te kunnen bestellen 🙂

  2. Dit lijkt me een heerlijk dekbedovertrek! Het patroontje is ook zo leuk <3

  3. Ahh wat leuk! Precies dit overtrek staat ook bij mij nog op mijn wensenlijstje! Ik vind de stipjes zoooo cute. Hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu