Mijn favoriete haarverzorgings producten!

Mijn favoriete haarverzorgings producten!

Met mijn haar, wat ik elke dag stijl. Heb ik wel een aantal vaste favoriete haarverzorgings producten. Ik vind het fijn om mijn haar voor het stijlen goed te verzorgen, maar natuurlijk ook na een douchebeurt. Ik merk hieraan dat mijn haar hier dus beter door zit! Het geeft een goede boost. Kijk je mee welke producten ik dagelijks gebruik?

Voor mijn shampoo en conditioner gebruik ik deze nieuwe Loving Blends van Garnier. Ze laten mijn haar heerlijk ruiken en vind het de goede verzorging geven. Ook wordt mijn haar er heerlijk zacht van en dat vind ik heel erg belangrijk!

Deze producten zijn voor de verzorging met het stijlen, en als mijn haar helemaal in model is om nog een rommelige textuur hieraan te geven. Ik vind de heat protect spray van andrélon echt onwijs fijn, ik spuit het altijd eventjes in mijn haar voordat ik met de stijltang er langs ga. Het ruikt heel erg lekker. De textuur spray geeft een leuk rommelig effect aan mijn haar, soms af en toe met mijn korte haar vind ik dat wel leuk staan!
Deze crème van Keune maakt mijn haar minder pluizig na het douchen. Ik heb gauw last van pluizig haar in de onderkant van mijn haar. Daar helpt deze crème zeker bij! Als ik dit gebruik wordt het zeker minder pluizig. Heel erg fijn product.

En natuurlijk als laatste, deze kon niet missen en is echt een van mijn favoriete producten. De andrélon care & repair crème, werkt gewoon heel goed, maakt mijn haar extreem zacht en ruikt heerlijk.

Wat is jullie favoriete haarverzorgings product?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuk producten !!! Die Care & Repair van Andrelon heb ik voorheen altijd gebruikt! Maar nu ben ik helemaal gek van Herbal Essence ( aangezien ik gekleurd haar heb )

  2. De loving blends schijnt een hele fijne lijn te zijn. Nog nooit geprobeerd. Ik gebruik niet enorm veel producten voor mijn haar. Maar als ik iets moet kiezen dan ga ik voor Silk therapy van Biosilk. Hierdoor wordt mijn haar minder pluizig, zachter en gaat het meer glanzen.

  3. Zo grappig, iedereen vindt die creme van Andrelon altijd geweldig en ik vind het echt helemaal niks. Waarschijnlijk gewoon niet voor mijn haar gemaakt.

Geef een antwoord

Sluit Menu