My new project is out!

My new project is out!

Happy Monday! En deze maandag begint wel op een hele positieve manier. Hoogst waarschijnlijk hebben jullie het al op social media voorbij zien komen maar ik wil het toch nog even toelichten in een artikel. Ik ga een van mijn dromen waar maken, en daar start ik vandaag mee.


Ik ga mijn eigen bedrijf beginnen op het gebied van fotografie. Genaamd Evelien-Photography! Ik ben heel erg blij dat ik het van de daken kan schreeuwen en met trots zeggen dat mijn project gelanceerd is. Zoals jullie weten ben ik gek op fotograferen en is het een grote hobby van mij.

Ik heb na mijn middelbare school lang in dilemma gezeten of ik een fotografie opleiding zou gaan volgen of toch richting de hulpverlening. Ik heb voor het laatste gekozen zoals jullie weten, ik dacht altijd na mijn mbo opleiding ga ik nog een creatieve opleiding volgen. Het is er allemaal niet van gekomen want ik ben op het hbo beland en wil misschien zelfs wel hierna nog verder doorstuderen.

Na veel nadenken en brainstormen kwam mij het idee op om mijn eigen ‘kleine’ bedrijfje te beginnen op het gebied van fotografie. Ik heb nagedacht wat ik wil laten zien, uitstralen, gespaard voor een nieuwe spiegelreflex camera en zelfs al een Facebook pagina aangemaakt (AAHHH! Spannend!).

Het lijkt mij erg fijn om mij meer te gaan verdiepen in fotografie, ik wil aan de slag gaan met groepfoto’s, portretten, love shoots maar ook dieren en natuur fotografie. Het staat eigenlijk voor wie ik ben, ik vind van alles leuk dus dat zal je ook terug zien in Evelien-photography. Ik vind het belangrijk om vooral veel persoonlijkheid en enthousiasme aan te brengen in de foto’s.

Zoals ik al zei ga ik eind van de maand een nieuwe spiegelreflex camera kopen! Nog eventjes brainstormen welke want er is letterlijk zóveel keus. Ik ga van de week langs de mediamarkt en daar een kijkje nemen. Begin Juni gaat het hele avontuur beginnen, ik heb er onwijs veel zin in en kan niet wachten om alles met jullie te delen.

Er zijn al zoveel lieve en positieve reacties gekomen van jullie op social media, echt héél lief, ik word er helemaal blij van! Dankjewel allemaal. <3

Om te oefenen zoek ik nog eventueel modellen die voor de camera willen staan (wat voor shoot dan ook!), als je interesse hebt laat het mij dan even weten in een reactie hieronder (de shoot is helemaal gratis, reiskosten vallen voor eigen kosten).

Ik ben helemaal exited en heb er zoveel zin in!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe project? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 25 reacties

 1. Wat super leuk dat je dit gaat doen, veel succes en plezier ermee =)
  Liefs Jorinda

 2. Ik vind het zo gaaf dat je dit gaat doen! 🙂 Heel veel succes <3 Liefs, Sija

 3. Oh wat gaaf! Ik heb 5 jaar terug ook getwijfeld aan een fotografie-opleiding, maar niet gedaan en het laten versloffen. Ik wil binnenkort weer eens met mijn spiegelreflex naar buiten gaan en gewoon weer wat foto's schieten om erin te komen.

 4. Heel erg leuk dat je dit gaat doen! Ik heb gisteren je nieuwe Facebook pagina al geliked. Succes! <3

 5. You go girl! Tof dat je er voor gaat. Zo zie je maar, wat je al een tijd wilt moet je gewoon doen. Succes!! 😀

 6. You go girl! Tof dat je er voor gaat. Zo zie je maar, wat je al een tijd wilt moet je gewoon doen. Succes!! 😀

  1. Ja ben heel erg blij dat ik het ga waarmaken! Heel blij mee, dankjewel meis <3

 7. Oh supertof! Ben super benieuwd om het vervolg te horen en te zien. Ik twijfelde ook lang om na mijn secundaire studies fotografie te gaan studeren of niet. Uiteindelijk heb ik voor iets anders gekozen maar fotografie blijft mijn hobby en ik koop binnenkort ook een spiegelreflex 🙂

  1. Ah wat lief! Ja is zo'n dilemma. Ik vind het zo'n toffe opleiding! Wat leuk! Welke spiegelreflex ga je aanschaffen?
   Liefs,
   Evelien

 8. Oh, gaaf zeg dat je een eigen bedrijfje bent gaan starten! Gefeliciteerd! Ik zit hier ook enorm lang over na te denken omdat ik regelmatig gevraagd wordt voor shoots en grafisch werk.. ik vind het alleen enorm lastig om alle belastingen bij te houden e.d.! Dus dat ga ik allemaal nog even navragen. Wellicht dat ik dan toch nog de stap zet om te gaan starten! Het lijkt mij heerlijk om geheel eigen baas te zijn van je bedrijf! Ik wens je heel veel succes!
  liefs

  1. Ja ik snap heel goed wat je bedoeld! Ik moet ook eventjes gaan brainstormen hoe dat precies allemaal zit. 🙂 Ja moet je zeker doen! Is zo leuk om te doen <3
   Liefs,
   Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu