Sunny days in Amsterdam

Sunny days in Amsterdam

Ik heb vandaag weer voor jullie een leuke outfit! Deze outfit droeg ik pas geleden toen ik een dagje naar Amsterdam ging, ik ging gezellig met vriendinnetje Ankie. Het was een heerlijke zonnige dag, ik droeg mijn lange zwarte jasje, gecombineerd met mijn legergroene broek en mijn adidasjes. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Ring | Hema – Jasje | Boutiek in gouda (naam vergeten!) – Broek | Pull & bear – Hoed | Only – Schoenen | Adidas – Tas | Supertrash – Ketting | Primark.

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Leuk hoedje heb je op en je tas is ook echt geweldig! <3

  2. Aah jouw hoed! Die is onwijs leuk zeg. Staat ook heel tof met dat jasje. Jep, mooie outfit! 🙂

  3. Aah jouw hoed! Die is onwijs leuk zeg. Staat ook heel tof met dat jasje. Jep, mooie outfit! 🙂

  4. mooie foto's, zo vrolijk! je outfit is ook enorm leuk 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu