Unboxing | GOODIEBOX November!

Unboxing | GOODIEBOX November!

Tijdens deze sombere, en donkere dagen is het extra leuk om een lichte sprankeling aan te brengen in je dag, door jezelf een cadeau te geven! GOODIEBOX vroeg of ik een box vol met make-up en verzorging goodies wilde ontvangen. Natuurlijk zei ik daar geen nee tegen, vandaag deel ik met jullie deze goed gevulde box, en show ik jullie de producten die erin zitten! Lees je mee?


Ik ben fan van het idee dat je elke maand een leuke box vol met cadeautjes krijgt. Het is natuurlijk hartstikke leuk om voor jezelf cadeau te doen, maar ook voor je moeder, vriendin, of je zus. Wat voor een leuk cadeau zou dat zijn! De box is in een kleine box verpakt, de verpakking is trouwens ook heel mooi. In de box vind je een boekje met daarin informatie over de producten, en daarbij de prijs van het product.

De producten die in de box zitten worden afgesteld op je huidskleur, huid, en haarkleur. Zo zitten er geen producten tussen die je niet staan, of kunt gebruiken. De box wordt elke maand gevuld door beautyexperts, zij zorgen ervoor dat je de nieuwste en mooiste merken en producten ontvangt.
De diversiteit blijft erin doordat ze de box afstemmen op het seizoen, en heeft elke maand een ander thema. Goodiebox heeft zelfs een 9,6 gekregen op Trustpilot!

Doordat je elke maand nieuwe producten kunt ontdekken vergroot je jouw beauty kennis, en probeer je producten uit die je misschien zelf niet zo snel zou kiezen.

De box van November is goed gevuld! Er zitten hele fijne producten in. Ik ben helemaal verzot op maskers, dus dat er een maskertje in zat is zowat wel op mijn naam geschreven ;-). Vooral met deze koude wintermaanden vind ik het zo’n boost voor je huid. Ook ben ik erg blij met de epileer tang, mijn eigen epileer tangetje was zeker aan vervanging toe. Ze stellen mij zeker niet teleur, ik ben héél erg tevreden over de inhoud.

Oftewel ik kan de GOODIEBOX zeker aanbevelen! Wordt nu lid voor 19,95, en ontvang elke maand een goed gevulde box met de waarde van ongeveer 100 euro. Love it!

Ben jij al bekend met GOODIEBOX?
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Geef een antwoord

Sluit Menu